Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/09/10/Untitled-1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AYLA ÇELİK’TEN YAZA COŞKULU VEDA! - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AYLA ÇELİK’TEN YAZA COŞKULU VEDA!

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2018, Pazartesi - 10:36   Okunma Sayısı: 146049
AYLA ÇELİK’TEN YAZA COŞKULU VEDA!

Türk pop müziğine kazandırdığı sayısız hit şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı sanatçı Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam Yeşilyurt Spor Kulübü’nün Yaza Veda Gecesi’nde sahne aldı.

Kulüp Başkanı Necmettin Karabacak’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen ve yoğun talep gören Yaza Veda Gecesi’nin rezervasyonları günler öncesinden doldu.

Geçtiğimiz yıla damga vuran albümü “BEN”in çıkış şarkısı “Aşk Şarkıları” ile sahnesini açan Ayla Çelik; geçmişten bugüne uzanan ve her biri döneminin hiti olan yaklaşık 44 şarkı seslendirdi. Bir ara coşkulu seyirciyle bir araya gelmek için sahneden inen Ayla Çelik, uzun bir süre şarkılarını seyircilerin arasında, onlarla hep bir ağızdan söyledi.

Kendisini dinlemeye gelenler arasında çocukluk arkadaşlarını fark eden Ayla Çelik, arkadaşlarını sahneye davet ederek Melike Demirağ’ın klasikleşmiş şarkısı “Arkadaş”ı onlarla birlikte seslendirdi.

Vakko Couture imzalı siyah kısa bir elbise ile sahne alan Ayla Çelik, yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalarak kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam