SON DAKİKA
reklam
reklam

EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Eklenme Tarihi: 18 Eylül 2018, Salı - 11:16   Okunma Sayısı: 74554
Kağıthane Belediyesin'den Eğitime Destek

2018 - 2019 eğitim öğretim yılı resmen başladı. Ders zilinin çalmasıyla birlikte ülke genelinde 20 milyona yakın öğrenci ders başı yaptı. Tüm yurtta olduğu gibi Kağıthane'de de ilk gün heyecanı yaşandı. Emniyet Evleri Mahallesi Ticaret Odası İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle Kağıthane'de eğitim sezonu da resmen başlamış oldu.

Eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ''Bu yıl da bir çok farklı alanda eğitime verdiğimiz destekleri arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. İlçemizdeki okulların yaz tatili boyunca bakım, onarım ve çevre düzenlemelerini tamamladık. Okullarımız yeni sezona her anlamda modernize olmuş şekilde başladılar. Yanı sıra ilçemizde ihtiyaç sahibi 10 bine yakın çocuğumuza da sırt çantası, kalem, defter ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerimizi teslim ettik.'' dedi.

Yeni eğitim sezonunun açılış programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır da katıldı. Öğrencilerin şiirler okuyarak halk oyunları gösterileri düzenlediği program veliler tarafından da oldukça beğenildi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam