Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/10/20181006_174901.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Yaratıcılık ve Sanata dair her şey Üsküdar Tasarım Pazarında - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Yaratıcılık ve Sanata dair her şey Üsküdar Tasarım Pazarında

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2018, Çarşamba - 11:16   Okunma Sayısı: 116824
Üsküdar Beylerbeyi İskelesi 6 Ekim cuma günü muteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sevilen tasarımların, çeşitli interaktif etkinliklerin ve marka katılımlarının harmanlandığı Tasarım pazarında sanata dair her şey, birbirinden farklı tasarımcıların ve markaların katılımıyla, müzik ve kokteyl eşliğinde tüm gün süren bir organizasyonda buluştu.

Güneşli bir havada, güzel müziklerin eşlğinde kurulan birbirinden renkli standlara üsküdarlıların ilgisi yoğundu. Her standda el emeği göz nuru çeşit çeşit ürünler alıcılarına ulaşmayı bekler vaziyette tezgahtaki yerini aldı. El yapımı reçellerden, çantalara, biribirinden şık takılardan geri dünüşüm harikası kitaplara kadar hemen hemen her çeşit ürünün mevcut olduğu pazar artık üsküdarlıların alışkalığı haline gelmiş bulunuyor.Beylerbeyinin eşşiz manzarasıyla birleşen bu pazar her standın hikayesiyle birlikte adeta bir sanat meskenine dönüşüyor.

Üsküdar'ın tasarımcılara ve sanatçılara verdiği destekle hayata geçirilen  ‟Sanatçım olmadan asla!” yaklaşımıyla kolları sıvayan '' İyi Ki Üsküdar Var'' projesi, yaratıcılığı teşvik etmeye özen gösteriyor. “Mutlu Değişim Hareketi” diye özetleyenen  bu  girişim, tasarımcı ve sanatçıları, ‟Mutlu Şehir & Mutlu İnsanlar” adını verdiği çatı altında birleştiriyor.

Türk kültürünün unutulmaya yüz tutmuş kültürel zenginliklerini tasarımla yeniden gün ışığına çıkaran etkinlik, yeni ve ismi pek duyulmamış sanatçılara destek vermeyi, çağdaş sanatı eski ve köklü geçmişimizle aynı potada eritmeyi ve her alanda üretime güç vermeyi amaçlıyor. Ayrıca tasarımcıların ve markaların yer aldığı etkinliğin  bir diğer amacı ise tasarım ürünlerinin uygun fiyata alınabileceği bir ortam yaratmak.

Üreteni ve tasarlayanı destekleme ve meraklısıyla buluşturma amacını taşıyan, kolektif bakış ile iyilik temelli alışveriş anlayışını sosyal sorumlulukla bir araya getiren Beylerbeyi Tasarım Pazarı, bu anlamda sıra dışı bir alışveriş kültürünü temsil ediyor. Hayata geçirilen konsept, hediye mağazası, sanatçılar ve tasarımcılar için satış platformlardan oluşan etkinlik sabah 11.00'dan akşam 20.00' a kadar  keyifli zaman geçirmek isteyen Üsküdarlılara ev sahipliği yaptı. Ayrıca ‟Sahne Senin” konseptini de barındıran Beylerbeyi Tasarım Pazarı, genç müzisyenlerin ve grupların canlı müziğiyle hayat buldu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam