Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/14/EgYitime_Yeni_Bir_Soluk_Getiren_Dragos_Kavram_OkullarY_AcYYldY_2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Eğitime Yeni Bir Soluk Getiren Dragos Kavram Okulları Açıldı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Eğitime Yeni Bir Soluk Getiren Dragos Kavram Okulları Açıldı

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2018, Pazar - 22:11   Okunma Sayısı: 213473
Eğitime Yeni Bir Soluk Getiren Dragos Kavram Okulları Açıldı

Kavram Eğitim Kurumları “Atatürk’ün İzinde Gençliğin Hizmetinde” kırk dördüncü yılını Dragos Kavram Okullarıyla taçlandırdı. Dragos Kavram Anadolu ve Fen Lisesi kırk dört yıllık dershane birikimini yanına alarak, hedeflerini belirlemiş, çağdaş, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ilkeli öğrenciler yetiştirmek için kapılarını geleceğin yüzleri olacak gençlere açtı.

Duayen eğitimci Sait Gürsoy’dan “Eğitimin Güncel Sorunları ve Rehberlik” konulu konferans

Türkiye’de eğitim alanında her zaman ilkelere imzasını atan, gençlerimizin ufuklarını açan ve gençlerimize geleceklerinin anahtarını veren Sait Gürsoy da ;5 Ekim Cuma günü Dragos Kavram Okullarında katılımcıların da katıldığı kahvaltıdan sonra “Eğitimin Güncel Sorunları ve Rehberlik “konulu konferansını gerçekleştirdi. Konferansta velileri, okul müdür ve rehber öğretmenlerini ve farklı alanlardaki iş insanlarını ağırladılar.

Konferans sürecinde Okul Müdürü Tunay Tunçer; Dragos Kavram Okulları öğrencisinin profilini ve dört yıl boyunca alacakları eğitim ve öğretimin içeriğini ve diğer kolejlerden farklılıklarını konuklarla paylaştılar. Öğrencilerin sadece sınav sürecine değil aynı zamanda sosyal, kültürel alanlarda da yeteneklerinin elverdiği en üst düzeye çıkarılacaklarını belirtti.

Okul Müdürünün ardından Hayal Atölyeleri’nin kurucularından olan Niyazi Türk Yılmaz, bu yıl dünya ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza attıkları, öğrencilerinin yaratıcı düşünen, hayallerini gerçekleştiren, sorgulayan, parçaları birleştirip sonuç çıkaran, her alanda çözüm odaklı olan, girişimci, lider ve sorumluluk alan bireyler olabilmeleri için ‘Kavram Hayal Atölyeleri Programı”nın içeriğini konuklarla paylaştı.

Herkes Dragos Kavram Okullarından memnun ve gülen yüzleriyle ayrıldı

Konferansın sonunda tüm katılımcılar, konferansın çok verimli geçtiğini, kendilerine çok şey kattığını, düzenlenecek tüm etkinliklere katılmak isteyeceklerini belirterek Dragos Kavram Okullarından memnun ve gülen yüzleriyle ayrıldılar.

Sait Gürsoy, organizasyonu düzenleyen Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş’a, Kavram Okulları Kurumsal İletişim Koordinatörü Selda Akdağ’a ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Tuba Özçıkrıkçı’ya teşekkürlerini ve memnuniyetini belirtti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam