SON DAKİKA
reklam
reklam

'KADIN İSTERSE'

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2018, Salı - 10:10   Okunma Sayısı: 141135
Gün geçmiyor ki kadına şiddet haberlerine maruz kalmayalım. Aslında hepimiz biliyoruz ki Kadın isterse üstesinden gelemeyeceği bir iş yoktur. Kadına karşı ayrımcılık ve şiddet haberlerine sessiz kalamayarak, kadınların neler başarabileceğini göstermek adına yola çıkan bir kadın Sakine Sunar...

 

Sancaktepe'de işletmecilik yapan Sakine hanım kendisi gibi farkındalık yaratmak isteyen arkadaşlarıyla Amatör kadınlar Futbol takımı kurdu. 

Kendi imkanlarıyla Sarigazi'de mahalle arasında kiraladıkları halı sahada maç yaparken , etraftan gelip geçen ve maç yapan kadınları görünce durup izleyen kadın ve erkekleri gördükce amacımıza ulaşıyoruz diyorlar.

Bir sonra ki maç saatini bekleyen erkek oyuncuların kadınlara tezahurat yapmaları ve tüyolar vermeleride mutlu ediyor onları...!

Birbirimize saygılı olur destek verirsek daha mutlu huzur içinde yaşarız diyorlar.

Ne diyelim ; Sancaktepe'nin küçük bir mahallesinde başlayan bu farkındalık umarız tüm kadınlara örnek olur ve ne kadar güçlü olduklarını hatırlatarak ,istediklerinde her alanda başarılı olabildiklerine göstermek adına cesaretlendirir.


Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BÜŞRA KARAOĞLU-SUNA TEMİZSOY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam