SON DAKİKA
reklam
reklam

Çengelköyspor’da Antrenör Değişimi

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2018, Perşembe - 11:55   Okunma Sayısı: 136325
Çengelköyspor’da Antrenör Değişimi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. grupta şampiyonluk parolası ile yola çıkan ilçemizin en önemli takımlarından olan ve gazetemizin de yer aldığı Çengelköy’ümüzü temsil eden Çengelköy Futbol Yatımları A.Ş.'nin Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu, 1-1 biten Modafen maçı sonrasında görevinden istifa etti.

Özgür Ataçocuğu “Yaklaşık 10 aydır sürdürdüğümüz bu görevde Çengelköyspor'da ilklere imza atmamızı sağlayan ekibime, futbolcularıma, masörümüze, malzemecimize, taraftarımıza, emeği geçen herkese ve kulüp başkanımız İsmet Özay'a teşekkür ederim.”

Modafen maçı sonrası istifa kararını kendisine ait sosyal medya hesabından duyuran genç teknik direktör açıklamasında şu cümlelere yer verdi. "2018 şubat ayından itibaren Çengelköyspor'da yürüttüğüm Teknik Direktörlük görevinden istifa etmiş bulunmaktayım! Yaklaşık 10 aydır sürdürdüğümüz bu görevde Çengelköyspor'da ilklere imza atmamızı sağlayan ekibime, futbolcularıma, masörümüze, malzemecimize, taraftarımıza, emeği geçen herkese ve kulüp başkanımız İsmet Özay'a teşekkür ederim. Çengelköyspor’a ligde kalan maçlarında başarılar dilerim."

Çengelköy Ergün Ortakcı’ya Emanet!

Özgür Ataçocuğu'nun istifası ile boşalan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. Teknik Direktörlük koltuğuna tecrübeli bir isim olan Ergün Ortakcı getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta şampiyonluk parolası ile yola çıkan Çengelköy geçtiğimiz hafta Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu'nun istifası üzerine boşalan koltuğa tecrübeli bir ismi getirdi. Teknik Direktörlük kariyerinde Profesyonel ve BAL Ligi takımlarında görev almış ve başarılı işlere imza atmış olan Ergun Ortakcı Çengelköy'ün yeni teknik patronu oldu.

Tecrübeli antrenör 18/11/2018 Pazar günü saat 15:00’da Çavuşbaşı Stadı’nda oynanan İstanbul temsilcisi Yeşilköy Spor maçında ilk kez sahaya çıktı.

Yapılan bu değişikliğin Çengelköyspor’a hayırlı olmasını temenni ediyor; Ortakçı’ya başarılar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam