SON DAKİKA
reklam
reklam

Futbol teröristleri yine iş başında !

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2018, Pazartesi - 12:25   Okunma Sayısı: 80005
Yıllardır sporda şiddet üzerine haber yapıyor ve spor severleri bu konudan uzak durmaları üzerine uyarıyoruz. Ancak birileri bu uyarılarımızı  kaale almayıp; bildiğini okuyorlar ve tatsız manzaralarla karşı karşıya kalıyoruz.

İşte bu duruma son örnek geçtiğimiz hafta sonu Avcılar Belediyespor ile IFAspor arasında oynanan ve 2-2 biten maçın ardından yaşandı.

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta hafta sonu Avcılar Belediyesi Atatürk Stadında oynanan Avcılar Belediyespor maçı sonrası IFAspor oyuncularını taşıyan  otobüsü taşlandı. Olayda yaralanan olmazken otobüsün camları kırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Avcılar Belediyespor ile IFAspor arasında oynanan  ve 2-2 biten maçın sonrası İFAspor oyuncularını taşıyan takım otobüsü stat çıkışı kimliği belirsiz kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Yapılan taşlı saldırıda otobüsün arka camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırıldı. Taşların, futbolcuların oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen büyük bir şans eseri yaralanan olmaması tesellimiz oldu.

Biz de IFAspor oyuncularına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam