Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/06/Kartal_Demokratlar_BirligYi_Ekonomi_ve_Siyaset_Paneli_DuYzenledi.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kartal Demokratlar Birliği Ekonomi ve Siyaset Paneli Düzenledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal Demokratlar Birliği Ekonomi ve Siyaset Paneli Düzenledi

Eklenme Tarihi: 6 Aralık 2018, Perşembe - 10:14   Okunma Sayısı: 98774
Kartal Demokratlar Birliğinin düzenlediği Türkiye’de Ekonomi ve Siyaset konulu Panel Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Panele CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Eski Devlet Bakanı Hasan Ufuk Söylemez, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Eşi  Feray Öz,  Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, DP Kartal İlçe Başkanı Mustafa Güler, DP İstanbul İl Sekreteri Nimet Bulut, Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural,  Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Tozkoparan ve Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayları Hüsnü Süslü ve Oğuz Aykan, Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları,  Siyasi Partilerin İl ve İlçe Yöneticileri, Muhtarlar, STK Başkan ve Yöneticileri, Yerel Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTANBUL

Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan :” Değerli Cumhuriyet sevdalıları bizler bir avuç vatan sevdalıları olarak bu günden sonra da amaçlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin varlığı bizlere güç vermektedir.”

Panelde açılış konuşması gerçekleştiren Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan bir konuşma gerçekleştirdi.

Özkan birliğin kuruluş sürecini ve geldikleri noktayı şu cümlelerle ifade ederek;

“Kartal Demokratlar Birliği olarak düzenlemiş olduğumuz “Türkiye’ de Ekonomi ve Siyaset” konulu panelimize hoş geldiniz. Kartal Demokratlar Birliği ülkemizin içinde bulunmuş olduğu bu durumdan vazife çıkararak 2017 yılı başlarında siyasi parti mensuplarının birlikteliği ile daha ferah daha huzur dolu bir Türkiye düşüncesi ilke hayata geçmiş Kartalımızda ve siyasi arenada ismi önemsenen bir platform olmuştur.

Kartal Demokratlar Birliği kadın,erkek dil, din, etnik köken mezhep ayrımı gözetmeksizin Türk Bayrağı altında toplanarak halkımızın işbirliği ve dayanışmasını sağlamak amacını kendine misyon edinmiştir. Bizler bu doğrultuda Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı kalarak kırmızıçizgimiz olan cumhuriyetimiz ve cumhuriyet değerlerine sahip ve siyasi Erk’in yanlış politikalarını eleştirmek tespit etmek bunlarla alakalı siz değerli halkımızı bilgilendirmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Bu çalışmalar içerisinde 2017 referandum sürecinde ‘HAYIR’ cephesini 2018 Genel seçimlerinde ‘Millet İttifakını’ desteklediğimizi deklare ettik. Şunu net olarak söylemek istiyorum Kartal Demokratlar Birliği hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların hiç birinde hiçbir siyasi partinin kaleminde olmamıştır. Ülkemizin ekonomik kriz yaşadığı bu günlerde “Türkiye’de Ekonomi ve Siyaset” konulu panelimizi hazırladık bu anlamda düşüncelerine önem verdiğimiz iki devlet büyüğümüzü Sayın Şener ve Söylemez Bakanlarımızı programımıza davet ettik. Kendilerine sizlerin nezdinde bizleri kırmayıp katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda bizlerin fikir ve çalışmalarında bizlere destek veren Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz Başkanıma da huzurlarınız da teşekkür ediyorum.

Değerli Cumhuriyet sevdalıları bizler bir avuç vatan sevdalıları olarak bu günden sonra da amaçlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin varlığı bizlere güç vermektedir. Bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam