SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe’de Ata Evi Hizmete Girdi

Eklenme Tarihi: 7 Aralık 2018, Cuma - 10:51   Okunma Sayısı: 252794
Atatürkçü Düşünce Dernekleri tarafından tüm yurtta açılması planlanan Ata Evlerinin ilki geçtiğimiz hafta içerisinde Maltepe’de açıldı.

İSTANBUL

Maltepe Ata Evi: Türkiye’de Bir İlk

Maltepe ADD Şubesi tarafından Maltepe Gülensu mahallesinde açılan ATA evinin açılış törenine Belediye başkanı Ali Kılıç,ADD Genel Başkanı Süheyl Batum ve yönetim kurulu üyeleri ,CHP Maltepe  ilçe başkanı Engin Özkan,Maltepe belediye başkan yardımcıları,CHP Maltepe Belediye meclis üyeleri,CHP yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Kadın kolları , Gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Maltepe Belediye Başkan Aday Adayları,MASK ve Gülsuyuspor başkanı Bayram Berham Kaçar,Gülensu mahalle muhtarı Ali Rıza Yıldız,ADD yönetim kurulu ve üyeler, vatandaşlar katıldılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Maltepe Şube Başkanı Olcay Yılmaz : “Gülensu ATA EVİ halkımızın hizmetine açıldı.”

Atatürkçü Düşünce Derneği Maltepe Şube Başkanı Olcay Yılmaz: “Türkiye’de bir ilki hep birlikte başardık. Gülensu ATA EVİ halkımızın hizmetine açıldı.Çok önemli projeleri hayata geçireceğimiz bu kutsal yerin hayata geçmesinde başta belediye başkanımız Ali Kılıç’ a ,belediye başkan yardımcılarımıza, bir ricamızla koşup gelen müdürlerimize, bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanımıza ,Yanımızda olan değerli ilçe Başkanım Engin Özkan’a ufak,büyük maddi manevi katkı sunan tüm dostlara teşekkür ederiz. Ata evi projemizi hayata geçirmekten dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Katkı sunan ,destek veren herkese tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Ata evinin  açılış kurdelasını  Süheyl Batum,Belediye başkanı Ali Kılıç ve CHP ilçe başkanı Engin Özkan,ADD ilçe başkanı Olcay Yılmaz birlikte kestiler. Kültür sanat eğitim ve uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının da yapılacağı Ata evinde katılımcılara kokteyl verildi.

 

Ata Evlerinde verilecek hizmetler ise şunlar olacak;

*OKUMA YAZMA KURSU

*KADIN VE ÇOCUK SAĞLIĞI

*UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

*İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE ETÜD

*SOSYOLOG DESTEĞİ

*HUKUK DANIŞMANLIĞI

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam