Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kaynak-holding-ile-organik-bagi-olan-11-adreste-arama-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kaynak Holding ile organik bağı olan 11 adreste arama - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaynak Holding ile organik bağı olan 11 adreste arama

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2015, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 56623

İSTANBUL

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kaynak Holding ile organik bağı bulunduğu tespit edilen aralarında şirket ve yurt binalarının da olduğu İstanbul'daki 11 adreste arama yapılıyor.

Anadolu Adliyesi Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında incelemeler devam ediyor.

Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı'nca oluşturulan yetkili kurul incelemesinde, Kaynak Holding'le organik bağı olduğu belirlenen 15 yeni şirket daha tespit edildi.

Soruşturmayı yürüten savcılığın talebi üzerine Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında şirket ve yurt binalarının da bulunduğu İstanbul'daki 11 adreste arama kararı verdi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerine bağlı ekipler, arama yapmak için aralarında şirket ve yurt binalarının da bulunduğu İstanbul'daki 11 adrese gitti. Şirket ve yurt binalarında arama yapan uzman ekiplerin, bilgisayarlardaki bilgileri de incelemek amacıyla kopyaladıkları bildirildi.

Öte yandan, arama kararı verilen şirketlerden 3'ünün Ankara'da, birinin de İzmit'te bulunduğu, bu firmaların sahiplerinin büyük bir kısmının Kaynak Holding'in ortaklarıyla aynı olduğu belirlendi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam