Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/02/16/CHP_SYisYli_Belediye_BasYkan_AdayY_Muammer_Keskin_SYisYlilerle_BulusYtu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin Şişlilerle Buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin Şişlilerle Buluştu

Eklenme Tarihi: 16 Şubat 2019, Cumartesi - 10:43   Okunma Sayısı: 180450
CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Binasının önünde kurulan platformda adaylık açıklamasında bulundu. CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen programa CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Şişli Belediye Başkan aday adayları, CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu’yla çok sayıda Parti Meclisi Üyeleri katıldı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’den CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’e destek mesajı

Konuşmasına 'Kardeşim' dediği Muammer Keskin'i desteklediğini dile getiren Hayri İnönü, "Ben bayrağımı Muammer Keskin'e devredeceğim, Muammer Keskin'i de size emanet ediyorum” dedi.

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin “Buradan size söz veriyorum. Görev döneminde yetkilerimi kendime, aileme ve herhangi bir yakınımın zenginleşmesi ve güç sahibi olması için kullanmayacağım. Bu sözümüzü bana lütfen hatırlatın.”

Programda konuşan CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, "Şişli'de yaşayan çocuklarımızın tümünü kendi torunum gibi, kendi çocuğum gibi en çağdaş, yaşanan bir Şişli'de yaşatmak için yola çıktım. Hayri İnönü kardeşim ile diğer aday adayı kardeşlerim ile ilmek ilmek örmeye geliyoruz. Şişli'de ki temiz siyaseti yapmak için hepimiz bu sabah da bir araya geldik. Hepimizin kararı ortak bir karardır. Ama bunun önderliğini yapan da Hayri İnönü'dür. Kendisine şükranlarımı, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Buralar gelip geçici makamlar. Buraları ilelebet sanki babadan kalma bir makam olarak görenlere de buradan selamımız olsun. Buradan size söz veriyorum. Görev döneminde yetkilerimi kendime, aileme ve herhangi bir yakınımın zenginleşmesi ve güç sahibi olması için kullanmayacağım. Bu sözümüzü bana lütfen hatırlatın. Siyasette söz vermek kolaydır ama; biz kırk yıldır burada siyaset yapıyoruz. Bizi tanıyanlar bilir ki, verdiğimiz söze imza atmamıza gerek yok, yeterlidir? dedi.

Keskin “ 'Şişli'de söz de, karar da, yetki de Şişli Halkının olacaktır’

2 Nisan günü Şişli halkını kendisini tebrik etmesi için beklediğini söyleyen Muammer Keskin, konuşmasının devamında sloganını da açıkladı. Keskin, "Şişli'ye belediye başkanı olduğum gün buradan hiç şüphem yoktur. Hatırlarlar sokakta karşılaştığımız, gezdiğimiz yurttaşlarım şunu iyi bilir. Aday olduğum zaman da, bugün sabah, daha önceki günler diğer aday adayı arkadaşlarıma da söyledim. Partili arkadaşlarıma, seçmenlerime 'aday olabilecek misin" diyenlere 'Ben çok inanıyorum' dedim. Aday olmama çok inanıyorum. Ama bugün de iki Nisan'da sizin hepinizi tebrik etmeye bekliyorum. Şişli'de yeni bir anlayışı, Hayri İnönü'nün başlattığı temiz anlayışı devam ettirmek benim boynumun borcudur. Seçim sürecinde ki sloganım, 'Şişli'de söz de, karar da, yetki de Şişli Halkının olacaktır’ ” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam