SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Kartal’da Vatandaşlarla Buluştu

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2019, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 178023
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Kartal’daydı  Özel, seçim çalışmaları kapsamında, CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi, CHP ve AK Parti'nin seçim çadırı, Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi ve Rıhtım Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Özgür Özel’e ziyaretinde CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Celebi, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı ve çok sayıda partililer, vatandaşlar ve  basın mensupları eşlik ettiler.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den AK Parti standına ziyaret

Sabah saatlerinde Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret eden Özel, daha sonra Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel daha sonra ,CHP  İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla beraber  önce CHP ve AK Parti'nin seçim çadırı, Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi’ni daha sonra da esnafı ziyaret etti. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan  Özel ve beraberindekiler vatandaşların fotoğraf ve selfie isteklerini kıramadılar ve fotoğraf çektiler.

Öte yandan CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’e destek olmak amacıyla Kartal’da seçim çalışmalarına katılan Özgür Özel, Neyzen Tevfik Meydanında partililerle buluşması esnasında meydanda bulunan AK Parti standına giderek  sohbet etti.

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel : “Sizinle yapacak daha çok işimiz var ve bu iş uzun ömürlü.  Kartal’a uzun hizmetler vermek istiyoruz. Sizlerin gücü ve güler yüzü ile Kartal’daki iktidarımız devam edecek.”

Esnaf ziyaretinin ardından Özel ve Yüksel, Neyzen Tevfik meydanında seçim standı önünde toplanan kalabalığa hitap etti.

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel yaptığı konuşmada ise Kartal’a uzun hizmetler vermek istediklerini vurgulayarak ;  “Kıymetli komşularım,  kıymetli dostlarım, partililerim ve hemşerilerim bugün burada sevgili dostlarımızın gülen yüzlerini, enerjilerini ve dayanışmalarını hissettiğimiz için kendimizi çok güçlü ve mutlu hissediyoruz. Sizlerin varlığını hissetmek bizlere çalışma azmi veriyor. 10 yıllık Kartal Belediyesi’nin kurumsal hafızası ve yapacağımız yeni işlerle beraber Kartal’ın yüzünü güldürmeye geliyoruz. Hepinizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Sizinle yapacak daha çok işimiz var ve bu iş uzun ömürlü.  Kartal’a uzun hizmetler vermek istiyoruz. Sizlerin gücü ve güler yüzü ile Kartal’daki iktidarımız devam edecek”

 

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel için vatandaşlardan ve esnaftan oy isteyen Özgür Özel, “Türkiye’de hangi partiden olursa olsun, hangi kökenden, hangi mezhepten olursa olsun, el ele, kol kola, omuz omuza çağdaş Türkiye için yürümeye devam edeceğiz.”

Kartal Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Özgür Özel de; yaptığı konuşmaya  Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret ettiklerini ve Öz’ün bir acı kahvesini içtiklerini, Öz’ün destek ve sevgi mesajlarını alarak programa başladıklarını söyledi.

Özel, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile ilgili olarak “Kendisi bugün Şile’de. Adayımızın eşinin cenazesine katılmak üzere gitti. Sizlere selamlarını iletti. Gökhan’a desteklerini iletti ve Gökhan’ı kucakladı” dedi. CHP Kartal Belediye Başkan adayı  Gökhan Yüksel’in İstanbul’un en genç, birikimli, eğitimli ve belediyecilikte tecrübeli bir aday olduğunu ifade eden Özel; yaptıkları seçim çalışmasının çok keyifli geçtiğini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nazım Hikmet Ran’ın ‘Onlar Ümidin Düşmanıdır Sevgilim’ şiirinden dizelerle vatandaşa seslenerek sözlerine şöyle devam etti;

“Birileri istiyor diye önce İstanbul’u yönettiler, sonra Türkiye’yi yönettiler. Yetkilileri olan olmayan her şeye el attılar, şimdi muhalefeti yönetmeye çalışıyor birileri. Çeşitli terör örgütleriyle ismimizi anıp bizi yıldırmaya, ötekileştirmeye, şeytanlaştırmaya çalışıyorlar ama bir gerçek var. Bugün gökyüzünü gri bulutlar kaplamış durumda, Türkiye’nin üstünde bir karabasan gibi iktidar partisinin ve ona destek veren sözde muhalefet partisinin baskısı var. Öğrencilerin üzerinde, gazetecilerin üzerinde, emekçilerin üzerinde, düşünen, var olan, özgürlük, barış ve kardeşlik isteyen herkesin üzerinde büyük bir baskı var. Ama bu gri bulutlar dağılacak elbet, ilk çağlardan beri en çok beğenilen doğa olayı gökkuşağıdır. Bütün renklerin yan yana uyum içinde birbirinin işine ve içine karışmadan durduğu gökkuşağı açılacak, dağılacak bulutların, arkadan çıkacak güneşli günlerin ve böyle masmavi bir gökyüzünün müjdecisidir.

Beka sorunuyla korkutanlara kutuplaştırırsak, ayrıştırırsak, düşmanlaştırırsak yok oluruz, size inat kardeşliğe, omuz omuza havaya durmaya, hep beraber zeybek oynamaya, hep beraber horon tepmeye ve Türkiye’de hangi partiden olursa olsun, hangi kökenden, hangi mezhepten olursa olsun, el ele, kol kola, omuz omuza çağdaş Türkiye için yürümeye devam edeceğiz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam