SON DAKİKA
reklam
reklam

Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü Olağan Kongresi Yapıldı

Eklenme Tarihi: 22 Mart 2019, Cuma - 11:46   Okunma Sayısı: 180050
Üsküdar’ımızın spordaki  temsilcililerinden olan  Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü’nün Olağan Kongresine tek aday olarak giren Özkan Oğuzatak, 4. Defa Başkan seçildi.

Yeşil-Beyazlıların Üsküdar Murat Reis Mahallesi’ndeki Kulüp merkezinde yapılan Kongrede yapılan Kongrede , Özkan Oğuzatak’ın Başkan seçilmesinin ardından Begüm Oğuzatak, Serhat Oğuzatak, Selahattin Oğuzatak, Ümit Canbazoğlu,  Sertaç Canbazoğlu ve Volkan Cenikci Asil Yönetim Kurulu’na,  Selami Cenikci, Yüksel Cenikci, Vural Canbazoğlu, Bahadır Canbazoğlu, Cüneyt Sakoşar, Ethem Gelirgeçer ve Ersin Kükrer de Yedek Yönetim Kurulu’na seçildiler.

Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü’nün  Başkanı Özkan Oğuzatak “Spor kulübü olarak amacımız, misyonumuz doğrultusunda vizyonumuza ulaşmak için çalışmalarda bulunmanın yanı sıra, öncelikli olarak semtimiz gençlerinin serbest zamanlarını sosyal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak ve doğru yolu yol gösterici olmaktır”

Üsküdar Kulüpler Birliği Yöneticisi olan ve Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü’nün Kurucu Başkanı olan Özkan Oğuzatak, Başkan seçildiği Kongrenin ardından, “Spor kulübü olarak amacımız, misyonumuz doğrultusunda vizyonumuza ulaşmak için çalışmalarda bulunmanın yanı sıra, öncelikli olarak semtimiz gençlerinin serbest zamanlarını sosyal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak ve doğru yolu yol gösterici olmaktır” dedi.

İstanbul 2.Amatör Ligde yer alan Üsküdar ekibinin Başkanı Oğuzatak, Selami Ali gençliği için yaptığı başarılı çalışmalar ile hafızalarda yer edinen bir Kulüp Başkanı olmanın yanında yıllardır kulübü için özveride bulunan bir Başkan profili çizdi.

Biz de gazetemiz olarak Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü’nün  Başkanı Özkan Oğuzatak ve yönetim kurulu üyelerine başarılar ve bol şans diliyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam