Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/04/18/CYekmekoYy_Trabzonlular_DernegYinin_Misafirleri_Muhtarlar_Oldu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Çekmeköy Trabzonlular Derneğinin Misafirleri Muhtarlar Oldu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Trabzonlular Derneğinin Misafirleri Muhtarlar Oldu

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2019, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 92076
Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği, sosyal faaliyetlerine toplumun tüm kesimlerini dahil etmeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan mahalle muhtarlarını sabah kahvaltısında ağırlayan Çekmeköy  Trabzonlular Derneği, Çekmeköy için neler yapılabileceğini istişare etti.

Çekmeköy  Trabzonlular Derneği  Başkanı Hasan Keleş: ”Yöresel bir derneğiz elbette ama yaşadığımız bölgemize sonuna kadar duyarlı ve topluma katma değer üretmeye çalışan bir yapıyız. Bölgemizin başta siz değerli muhtarları olmak üzere tüm kesimleri ile istişare ve fikir alış verişi toplantılarımızı sürdüreceğiz”

Göreve devam eden ve seçilen muhtarların katıldığı toplantıda yeni muhtarların heyecanı gözlerden kaçmazken muhtarlara hitaben bir selamlama konuşması yapan Çekmeköy  Trabzonlular Derneği  Başkanı Hasan Keleş, “Yöresel bir derneğiz elbette ama yaşadığımız bölgemize sonuna kadar duyarlı ve topluma katma değer üretmeye çalışan bir yapıyız. Bölgemizin başta siz değerli muhtarları olmak üzere tüm kesimleri ile istişare ve fikir alış verişi toplantılarımızı sürdüreceğiz. Bu toplantılardan çıkan fikirler doğrultusunda bölgemize yararlı ve hayırlı hizmetler üretebileceğimize inanıyoruz” dedi.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin: “Muhtarlar halka ulaşmanın en yakın yoludur. Her mahallenin eksiğini, fazlasını en iyi muhtarlar bilir.”

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin de yaptığı konuşmada muhtarlar buluşmasına vesile olduğu için dernek yöneticilerine teşekkür etti. Çekmeköy muhtarları arasında birlik ve beraberliği güçlendirici ve hizmeti daha paylaşımcı kılacak her çalışmanın önemli olduğunu kaydeden Nejat Girgin, “Muhtarlar halka ulaşmanın en yakın yoludur. Her mahallenin eksiğini, fazlasını en iyi muhtarlar bilir. Dolayısıyla muhtarlarla irtibatta olan vatandaşla irtibatta demektir” diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam