SON DAKİKA
reklam
reklam

Amatörlerden Mahalle Muhtarlığına Uzanan Yol  (Özgür Aslan Mazbatasını Aldı) 

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2019, Perşembe - 10:24   Okunma Sayısı: 484702
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde spor camiasından gelen birçok kişinin adaylıklarını koymaları dikkat çekti. Bunlardan birisi  Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un başarılı Antrenörü Özgür Aslan’dı.

Aslan, Ümraniye İlçesi Madenler Mahallesinde muhtar adayı olarak karşımıza çıkmış çalışmaları ve projeleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bundan 5 yıl öncede Madenler Mahallesi muhtar adayı olan Özgür Aslan az bir farkla muhtarlık seçimini kaybetmişti.

Aslan’ı önce eski muhtar Kadir Demir tebrik etti.

Yeni dönemde müthiş bir ekip kuran Özgür Aslan önce çalıştığı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da şampiyonluk yaşadı, ardından müthiş bir oy farkı ile Madenler Mahallesinin yeni muhtarı olarak karşımıza çıktı. Mazbatasını alarak göreve başlayan, karakteri kişiliği, adamlığı ile de spor camiasında çok sevilen Özgür Aslan’ı ilk tebrik eden kişi Madenler Mahallesi eski muhtarı Kadir Demir oldu.

Eski muhtardan mührü alarak Madenler Mahallesinin yeni muhtarı olarak görevine başlayan Özgür Aslan’ın başarılı çalışmalar yaparak uzun seneler bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyor kendisine başarılar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam