SON DAKİKA
reklam
reklam

Oruçoğlu Ambalaj Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Eklenme Tarihi: 2 Mayıs 2019, Perşembe - 11:23   Okunma Sayısı: 443351
Nakliyat sektörünün başarılı firmalarından olan Oruçoğlu Nakliyat’a bundan bir sene önce bir kardeş geldi. Oruçoğlu Ambalaj kuruluşunun birinci yılında ise sektöre yepyeni bir soluk getirmenin kıvancını yaşıyor.

Her iki şirketin de  Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ayılmazdır ise Oruçoğlu Ambalaj hakkında gazetemize şu bilgileri paylaştı ;

“Oruçoğlu Nakliyat Olarak 1981 yılından beri faaliyet gösteren firmamız yaklaşık bir seneden beri ambalaj sektöründe de boy göstermeye başladı, Oruçoğlu Ambalaj olarak İstanbul Sancaktepe’de faaliyet veren firmamız hem istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkı sunarken, sınırsız ürün yelpazesiyle siz değerli tüketicilere hizmet vermektedir. İstanbul ve tüm Türkiye geneline servis hizmeti sunan firmamıza 7/24 taleplerinizi ve siparişlerinizi iletebilirsiniz, Firmamız ağırlıklı olarak palet streç üretimi başta olmak üzere balonlu naylon ve nakliyelerde kullanılan kırmızı ve mavi renkte pat pat satışı yapmakta. Nakliye sektöründe göstermiş olduğumuz başarıyı Ambalaj sektöründe yakalamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. “

Oruçoğlu Ambalaj Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ayılmazdır  firma olarak uzun vadede yapılacak işleri bizlere sıralayarak bu sektörde daha çok yatırım yapacaklarını belirttiler. Özellikle devletimizin sağladığı teşvik bölgelerinde istihdam sağlamak için girişimde bulunduklarını belirten  Ali Ayılmazdır önümüzdeki dönemde daha büyük bir tesis ile hizmete vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam