SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal’da Yağlı Boya Karma Resim  Sergisi

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2019, Salı - 13:44   Okunma Sayısı: 108908
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Mayıs ayı kültür sanat programı kapsamında hazırlanan ‘Yağlı Boya Karma Resim Sergisi’, Kartal Belediye Binası Fuaye Alanı’nda Kartallı sanatseverlerle buluştu.

Renk cümbüşü ile birçok özgün eseri bünyesinde barındıran sergiye, vatandaşların ilgisi de yoğun olurken  Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen serginin açılışına katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ise , yaptığı konuşmada, “Bugün, belediye binamızın fuaye alanında, Kartallı sanatçılarımızın yoğun emeklerle bizlerle buluştuğu, ‘Yağlı Boya Karma Resim Sergisi’nin açılışını yaptık. Birbirinden güzel eserler hakkında sanatçılarımızdan bilgi aldık. Tüm sanatçılarımıza yoğun emekleri ve güzel eserleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

11 farklı sanatçının yaklaşık 50 yağlı boya tablosunun yer aldığı sergi, 16 Mayıs’a kadar Kartal Belediye Binası Fuaye Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam