SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Harb-İş Spor Beşledi

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2019, Çarşamba - 09:17   Okunma Sayısı: 175477
İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup takımlarından Harb-İş Spor, deplasmanda karşılaştığı Üsküdar Salacakspor’u üstün bir oyun sonrasında 5-1 mağlup ederek 3 puanla evine döndü.

Ümraniye Çakmak Stadında oynanan mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Harbişspor, 5.dakikada Emre Çeken’in attığı golle 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Maltepe temsilcisi 19.dakikada Batuhan Özbay’ın golü ile ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarda  fark açıldı

İkinci yarıda skor avantajını koruyarak başlayan ve oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Hasan Yıldırım’ın talebeleri, etkili futbolunu sürdürerek farkı açarken  Tanju Koçal, Berk Acayir ve Emre Çeken ile Salacak filelerini havalandıran konuk ekip sahadan 5-1 lik galibiyetle ayrılarak 3.sıraya yükseldiler.

25 puana yükselen Harbişspor gelecek hafta evinde Ataşehir Arenaspor’u misafir ederken, son hafta oynayacağı 1453 Maltepe Gençlikspor maçı ile sezonu noktalayacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam