SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal’da görme engelliler için özel olarak satranç turnuvası düzenlendi

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2019, Cumartesi - 10:56   Okunma Sayısı: 92164
Kartal’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla görme engelliler için özel olarak düzenlenen satranç turnuvası Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlendi.

Turnuvaya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

Turnuvada; 1. Uğur Deniz, 2. Serdar Engün ve 3. Gökhan Güngör oldular

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen turnuvada, 9 görme engelli sporcu yer aldı. 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen turnuvanın açılışına katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, her biriyle yakından ilgilendiği sporculara ise , başarılar diledi.

Turnuvada; 1. Uğur Deniz, 2. Serdar Engün ve 3. Gökhan Güngör oldu. Turnuvanın kapanışında dereceye giren sporculara ödülleri; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Gülay Boyraz ve Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir tarafından verildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam