SON DAKİKA
reklam
reklam

END Ailesi İftarda Buluştu

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2019, Perşembe - 10:38   Okunma Sayısı: 259595
Evden Eve Nakliyeciler Derneği  olağan kongrede kabul edilen yeni ismi (END) ile üyeleri ve sektör ile buluşması ilk kez hitap etmesi nedeniyle özel bir akşamdı.

Bu  özel akşam İVECO sponsorluğunda yapıldı ve  iftar programına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Rüştü Akdulun ve Müdür Yardımcısı Yalçın Doğan, SGK Fatih Bölge Müdürü Çoşkun Bilgin, END Başkanı Davut Ukan ve Yönetim Kurulu, Nakliyat firmaları temsilcileri, İVECO Ülke Müdürü Hakkı Işınak, İVECO  satış sorumlusu Çayan Tubay ve satış müdür yardımcısı Özel İşler, PERPA B Blok başkanı Hacı Demir, Kâğıthane Kamyon Kamyonet Minibüs Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Sarı, Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, Kars-Ardos Köyü Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği  Başkanı Timur Karahancı  çok sayıda STK temsilcileri ile END üyeleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde gecenin ana sponsoru olan  İVECO ise  yeni araçların tanıtımını yaparak dernek üyelerine satış öncesi ve satış sonrası hizmetler hakkında bilgi verdi.  END Başkanı Davut Ukan ve yönetim kurulu üyelerinin misafirler ile tek tek ilgilenerek iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Program sunumunu END Başkan Yardımcısı Şener Karahancı'nın yaptığı iftar programında  davetlilere selamlama konuşmasıyla başladı. Karahancı “Birlik, beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

END Başkanı Davut Ukan’dan teşekkür mesajı

END Başkanı Davut Ukan, yaptığı  konuşmasında derneğin önemli mesafeler kat ettiğini, kuruluşumuzdan bu yana hiç ara vermeden bu yıl 6.iftar programını yaptıklarını, Evden eve nakliyatçılar sektörünün çok önemli bir sektör olduğunu, büyük kuruluşlar arasında yer aldıklarını, belgelerini koruyan sektör olarak önemli iş başardıklarını ve güvene dayalı önemli bir sektör olduğunu belirterek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

END Başkanı Davut Ukan,” Sektör ve kurum olarak bizlere her zaman güvenebilirsiniz, iftar davetine katıldığınız için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Rüştü Akdulun :”Bakanlık olarak taşımacılık sektörürünün gerekli yasal alt yapıları düzenleyerek daha rantabl çalışmalarını sağladık. Şimdi geldiğimiz noktada her şey daha düzenli,çok daha pratik, çok daha günümüze yakışır bir şekilde yapılıyor. sizler özellikle bir araya gelerek bir güç oluşturduğunuz bilinçli firmaların ve insanların önemli çalışmaları var.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Rüştü Akdulun, iftar programına davet için teşekkürlerini sunarak yaptığı konuşmasında; "Başkan Davut Ukan’ın da dediği gibi Evden eve nakliyat sektörü çok özel bir sektör, Bakanlık olarak taşımacılık sektörürünün gerekli yasal alt yapıları düzenleyerek daha rantabl çalışmalarını sağladık. Şimdi geldiğimiz noktada her şey daha düzenli,çok daha pratik, çok daha günümüze yakışır bir şekilde yapılıyor. Sizlerin özellikle bir araya gelerek bir güç oluşturduğunuz bilinçli firmaların ve insanların önemli çalışmaları var. Ayrıca sektöründe sorunları mevcut, Bölge müdürlüğü olarak esnaflarımızın her zaman yanındayız, bunu bilmelerini istiyoruz. Kurumum adına sizlerin her türlü sorunlarınızın yanınızda olacağız, sizlere hayırlı akşamlar diliyorum’’ dedi.

İVECO Türkiye Ülke Müdürü Hakkı Işınak “Esnafın yanındayız.”

İVECO Türkiye Ülke Müdürü Hakkı Işınak ise firmanın yeni nesil araçları ile firmanın yapısı hakkında bilgi vererek esnafın her zaman yanlarında olduklarını söyledi

Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden Esnafa Tam Destek

PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, Kâğıthane Kamyon Kamyonet Minibüs Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Sarı, Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya da  iftar programında söz alarak END Başkanı Davut Ukan ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundular.

Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya ise yaptığı konuşmasında  birlik, beraberliğinizin daim olmasını, kredi almak isteyen esnafları Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine beklediğini, faiz oranlarının da uygun olduğunu söyleyerek iftar programı için teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından katkı sağlayan firma ve kişilere plaket verildi

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam