SON DAKİKA
reklam
reklam

ŞİŞLİ’DE “Mİniklerin KAlesi” Açıldı

Eklenme Tarihi: 8 Haziran 2019, Cumartesi - 22:04   Okunma Sayısı: 176213
Türkiye’nin önemli tasarım merkezleri arasında yer alan ve bu alanda ilk olma özelliğini taşıyan addresistanbul, 1.350 m2’lik alanı ‘Mİniklerin KAlesi’ olarak tasarladı. addresMika artık; bebek, çocuk, hamileler ve anne-babaların keyifli vakit geçirebilecekleri yeni buluşma noktaları olacak.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, konuşmasının ardından addresMika’nın açılışını gerçekleştirdi Bebek ve çocuk mobilyalarından, giysi, oyuncak ve aksesuarlara kadar birçok farklı ürün yelpazesiyle eğlence ve alışverişi bir araya getiren addresMika’nın açılışını, CHP Parti Meclis Üyesi Sayın Semra Dinçer’in de katılımıyla Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gerçekleştirdi. addresistanbul ve addresMika kurucusu Funda Akın’ın konuşması ile devam eden organizasyon, katılımcıların birbirinden renkli mağazaların ve eğlenceli çocuk aktivite alanlarının yer aldığı addresMika’yı gezmesiyle devam etti.

Anne-bebek-çocuk ve mimari basınından Genel Yayın Yönetmenleri’nin, STK temsilcilerinin ve sevilen influencerların büyük ilgi gösterdiği organizasyona; Ayşe Tolga ve Eylem Şenkal gibi ünlü isimler de katılım sağladı.

Çocuklar; sınırsız hayal güçlerinin sınırlı mekanlara sığdırılamayacağının farkındalığıyla özel olarak tasarlanan addresMika’da, 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nün tadını eğlenceli etkinliklerle ve atölyelerle doyasıya çıkardı.

Mariposa, Archimommies, Babymoon, Biscuit, WoodyKidStore, Berkiddo, Çocuk Kitabevi, Alex Toys, Happy Folks, Born Alpha, Lorena Canals, Müsli, Minimuu, Deux Lapin, Child Home, Wild and Soft, A Little Lovely Company, Oli Carol, Meri Meri, Doodoo, Nobodinoz, Koalav, Lullaluca, Little Philosophers, ergoPouch, Play and Go, Mini Objet, Cigit, Elodie, Sandberg, Mr. Maria ve daha birçok butik marka, unutulmaz bir deneyim yaşatmak için addresMika’da ziyaretçilerini bekliyor.

                              

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam