SON DAKİKA
reklam
reklam

Atlas Yıldızspor’ın Minikler Takımından 10 Gollü Galibiyet

Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2019, Cuma - 11:30   Okunma Sayısı: 215959
İstanbul U13 Ligi 34. Grup takımlarından Atlas Yıldızspor,sahasında misafir ettiği Kartal Yunusspor’u gol yağmuruna tuttu. Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan ve Nurettin Temmuz Can Uğurlu’nun yönettiği karşılaşmada rakibinden üstün bir oyun sergileyen Maltepe temsilcisi mücadeleyi 10-0 lık skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Mücadelenin başlamasıyla rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Atlas Yıldızspor ilk yarıyı 7-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak sahadan 10-0 lık galibiyetle ayrılmasını bildi.

Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri  ise Taha Muhacir (3), Abdulsamed Kızılboğa (2), Baran Orhan, Arda Mert Kunduz, Mehmet Aziz Yılmaz ve Mehmet Bilal Akbulut kaydettiler.

Maçın yıldızı Taha Muhacir !

Ev sahibi ekipte oynadığı başarılı futbolu attığı birbirinden güzel 3 golle süsleyerek hat-trick yapan Taha Muhacir, maçın yıldızı olurken tribünlerinde alkışını aldı.

Son maçta rakip Gülsuyuspor

Bu galibiyetle 9 puana yükselen Tuncay İnce’nin talebeleri bu Pazar günü ligin son maçında Gülsuyuspor ile karşılaşacak. Saat 11.00’de Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanacak lig maçı ile iki takımda 2018-2019 sezonuna veda edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam