SON DAKİKA
reklam
reklam

Eğlence'nin Kalbi:Nevizade Sokağı

Eklenme Tarihi: 16 Haziran 2019, Pazar - 01:17   Okunma Sayısı: 581410
İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi ‘nde bulunan Nevizade Sokağı sokağında masaların bulunduğu, meyhaneler, balık restoranları ve yeme içme mekanlarıyla dolu ve özellikle yaz akşamları çok güzel bir atmosfere sahip bir sokaktır.

Çiçek Pasajı ve Galatasaray Balık Pazarı’nın hemen arka tarafındadır.

İstiklal Caddesi ve Beyoğlu Taksim bölgesine geldiğinizde canlı bir atmosferde akşam yeme ve içme keyfi isteyenler için, İstanbul gece hayatının popüler mekanlarından birisi olan Nevizade Sokağı mutlaka görülmeye değer.

 

Yazın en kalabalık ve hareketli günlerini yaşayan sokakta birbirinden güzel yeme içme yerleri, bir şeyler içeceğiniz bar ve cafeleri, meyhaneleri ile her alana hitap edebiliyor.

 

Sokağın bittiği yerde İstiklal Caddesi'nin başlıyor olması ziyaretçilerin seçeneklerini çoğalıyor.

 

Her ne kadar İstiklal'in havasını yansıtıyor da olsa Nevizade Sokağı'nın yansıttığı bambaşka bir hava. Bu sokak maç olduğu günler son derece dinamik bir havaya bürünüyor. Özellikle Galatasaraylı'ların yoğun ilgisine maruz kalan sokak adeta Türk Telekom havasına bürünüyor.

Her yanı ile İstiklal’e çıkan dar sokaklarını dolaşırken yoğun balık kokuları sizi sarabilir. Burda günlük gelen taze balıklar balıkçılarda yerini alıyor. Bu balıkçılar ise meyhane masalarını süslüyor. Arkadaşlarınızla, kalabalık gruplarınızla hereketli bol müzikli bir eğlence yeri arıyorsanız bu sokak size son derece hitap ediyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam