Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/07/25/Sancaktepe_Belediye_BasYkanY_Av._SYeyma_DoYgYuYcuY_Belediye_Personeliyle_EgYitim_ToplantYsYnda_BulusYtu_2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü Belediye Personeliyle Eğitim Toplantısında Buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü Belediye Personeliyle Eğitim Toplantısında Buluştu

Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2019, Perşembe - 09:13   Okunma Sayısı: 186623
Sancaktepe Belediyesi “Personel Memnuniyeti ve Çalışma Stratejisi” bilgilendirme toplantısı, Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün de katılımıyla gerçekleşti.

17 Temmuz Çarşamba Sancaktepe’de  Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye personeli katıldı.

Toplantıda belediyenin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler ve değerlendirmeler yapıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ”10 yıllık genç bir ilçe olan Sancaktepe’de çok güzel işler yapıldı. Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak arttırarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Sancaktepemizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir zaman geri çevirmeyin ve onların istek, şikayet ve önerilerini dinleyin.”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü yaptığı konuşmada el birliği ile belediye personelleri ile birlikte 5 yıllık süreçte övünülecek işlere imza atacaklarını belirterek “Belediyemizde vatandaşlarımıza yönelik  hizmetler her yıl olduğu gibi önümüzdeki 5 yıllık süreçte de iyi yürümeli. Vatandaşa her konuda yardımcı olunmalı ve her vatandaşa eşit davranılmalı.Siz değerli mesai arkadaşlarımızın da gayretleri ile belediye olarak yapacağımız hizmetlerle 2024 yılına kadar ciddi mesafe kat edeceğimize yürekten inanıyorum. İstanbul’un yükselen yıldızı Sancaktepe için “CANLA, BAŞLA” çalışarak ilçemizin her yıl pozitif yönde değişim ve gelişmesine katkı sağlayacağız.

10 yıllık genç bir ilçe olan Sancaktepe’de çok güzel işler yapıldı. Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak arttırarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Sancaktepemizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir zaman geri çevirmeyin ve onların istek, şikayet ve önerilerini dinleyin.” şeklinde konuşarak tüm belediye personeline teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam