SON DAKİKA
reklam
reklam

Gülsuyuspor’da İmza Günü

Eklenme Tarihi: 25 Ağustos 2019, Pazar - 23:19   Okunma Sayısı: 230820
2019-2020 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Gülsuyuspor, dış transferde anlaştığı futbolcularla ile sözleşme imzalandı . Gülsuyu Asım Kara Spor Tesislerinde Başkan Bayram Behram Kaçar ve yönetiminin de hazır bulunduğu imza töreninde futbolculara imza attırıldı.

Gülsuyuspor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar “Gülsuyuspor başkanıyla yönetimiyle futbolcularıyla taraftarlarıyla ve camiasıyla birlikte her zaman iddialı bir kulüptür. Tesisleriyle alt yapısıyla üst yapısıyla daima yetiştirici ve yarışmacı kulüp olarak iddialıyız. Yeni sezonda da belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum.”

Gülsuyuspor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar da törende futblculara başarılar diledi ve ” Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcımız Tolga Tekin ve Transfer Komitesi Teknik Sorumlumuz Hasan Ali Cesur hocamızın raporları doğrultusunda kulübümüzün yapısın uygun futbolcular ile görüşerek imzaları atıldı. 2019-2020 sezonunda Gülsuyuspor kulübü olarak Maltepe ilçemizi Süper Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek kapasitedeki futbolculardan iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Teknik ekip ve futbolcularımıza da inanıyor güveniyoruz. Gülsuyuspor başkanıyla yönetimiyle futbolcularıyla taraftarlarıyla ve camiasıyla birlikte her zaman iddialı bir kulüptür. Tesisleriyle alt yapısıyla üst yapısıyla daima yetiştirici ve yarışmacı kulüp olarak iddialıyız. Yeni sezonda da belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum. Gülsuyu spor kulübü olarak rakiplerimize ve tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı .

 

Transferde alınan futbolcuların tam listesi

 

Yunus Emre Mamaraşlı                   Kaleci

Abdullah Akdağ                             Stoper

Feytullah Saklı                                 Sağ bek

Berkay Kinsiz                                   Sağ kenar

Sergen Arışan                                 Orta saha

Necati Can Öztürk                           Santrfor

Nevzat Çolak                                    Defans

Yusuf Tanyel                                     Orta saha

Ertuğrul Kaya                                   Santrfor

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam