SON DAKİKA
reklam
reklam

Amatör Sporlar Kulüp Başkanlarından İASKF Gen.Sek  Ali Tanrıyaşükür’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2019, Pazartesi - 11:18   Okunma Sayısı: 119180
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) genel sekreteri  ve TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür  anjiyo oldu. Maltepe Devlet Hastanesinde anjiyo olan Ali Tanrıyaşükür’ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Behram Kaçar, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Ekrem Köse ile  İstanbul Sitespor Başkanı Cihan ilgin  Ali Muhammet Tanrıyaşükür’ü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından bilgi paylaşan Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Behram Kaçar da şu bilgileri paylaştı.  “ Değerli abimiz TFF İstanbul il temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’ü hastanede Ataşehir Bld Bşk. Yrd. Ataşehir kulüpler Birliği Bşk. Sayın Ekrem Köse ve İstanbul site spor Bşk. Sayın Cihan bey ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.”   

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Ekrem Köse de sosyal medya hesaplarından “Mask Başkanı Bayram Behram Kaçar ve İstanbul Site Spor Başkanımız Cihan Bilgin ile beraber İASKF Genel Sekreterimiz ve İl Futbol Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür abimizi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.”  bilgisini paylaştıç

Biz de gazetemiz olarak İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(İASKF) genel sekreteri  ve TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam