Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/11/18/Atlasspor_Yalova_DeplasmanYndan_3_Puanla_DoYnduY-_MacY_Kadrosu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Atlasspor Yalova Deplasmanından 3 Puanla Döndü - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Atlasspor Yalova Deplasmanından 3 Puanla Döndü

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2019, Pazartesi - 09:41   Okunma Sayısı: 67885
Atlasspor Yalova’dan moralli ve üç puanı alarak  döndü. Yalova Herzekzade Ahmet Paşa Stadında oynanan mücadeleyi Kocaeli Bölgesi hakemi Efe Ünüvar yönetirken, Önder Demir ve Furkan Ata yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

Üst sıralara yükselmek isteyen  Atlasspor ve Yalova Kadıköyspor’un mücadelesi hızlı başladı. İlk 45 dakikada mutlak 3 puanı hedefleyen  iki takımın ataklarında gol sesi çıkmazken, ekipler soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.

Atlasspor fırtınası ikinci yarıda esti

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Atlasspor oldu. Sağlı sollu ataklarla gol arayan konuk ekip aradığı golü  de 49.dakikada buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Emre Yatan topu daha müsait durumdaki Sefa Oğuz’a çıkardı. Topun gelişine sert ve düzgün bir vuruş yapan Sefa Oğuz topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 üstünlüğe  taşıdı.

Galibiyet golünün morali ile oyunun kontrolünü elinde tutan Keskin Çetinkaya’nın öğrencileri baskılı oyuna devam etti. Farkı açmak için ataklar yapan konuk ekip 82.dakikada günün başarılı oyuncusu Sefa Oğuz’un ceza saha dışı sağ çaprazından attığı mükemmel golle takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Ev sahibi ekip mücadelenin uzatma dakikalarında Umut Kral’ın ayağından bulduğu golle maçın sonucunu da belirledi 1-2.

Bu galibiyetle 10 puana yükselen Atlasspor gelecek hafta evinde İlimtepe Kullar 1975 spor’u misafir ederken, 11 puanda kalan Yalova Kadıköyspor deplasmanda Çayırovaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam