SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir İnsan Hakları Platformu’ndan 10 Aralık İnsan Hakları Günü Açıklaması

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2019, Cumartesi - 12:52   Okunma Sayısı: 62670
10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü olması nedeniyle İçerenköy Salı Pazarı girişinde basın açıklaması gerçekleştiren ,Ataşehir İnsan Hakları Platformu’unun basın açıklamasına platform üyelerinin haricinde meclis üyeleri, İcerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, Ataşehir Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşlar da destek verdiler.

Platform  yaptığı basın açıklamasında insan haklarının önemine vurgulayarak şunları söyledi.

“İNSAN NEYLE YAŞAR?” diye sormuştu TOLSTOY kitabında. İnsan haklarıyla yaşar, insan onuruyla yaşar.

Kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, yok saymadığı, hiç kimsenin dini, dili, ırkı, cinsiyeti, cinsel tercihi dolayısıyla ayrımcılığa uğramadığı bir dünya için, insanlık onuru için mücadele etmeliyiz.

Birleşmiş Milletlerin kurucu üyelerinden biri olan ülkemiz, aynı zamanda İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİNİ ilk onaylayan ilk ülke olmuştur ve insan hakları konusunda ki önemli sözleşmelerin büyük bölümüne de taraf olmuştur.

Koruyucu sistemler insanlar için vardır. Bu sebeple insan hakları ihlallerine karşı mücadele de hepimizin haklarımızın bilincinde olup, haklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor.

İnsan hakları savunucularının öldürüldüğü, hapise atıldığı, gözaltına alındığı bir dünyayı kabul etmiyor, barış içinde insanca yaşamak istiyoruz.

İnanç ve kararlılıkla tüm insanların 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Kutlu Olsun .”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam