SON DAKİKA
reklam
reklam

'Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de bu acıyı hissediyoruz'

Eklenme Tarihi: 26 Şubat 2016, Cuma - 17:00   Okunma Sayısı: 73151

BAKÜ

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Ermenilerin Hocalı'da katlettiği 613 Azerbaycanlının anısına yapılan Ana Feryadı Anıtı'nı ziyaret etti.

Büyükelçilik çalışanları, Bakü'deki Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de eşlik ettiği Coşkun, anıta çiçek bıraktı.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Coşkun, bugünün Azerbaycan'ın yakın tarihindeki en acı sayfalardan biri olduğunu söyledi.

Coşkun, Ermenistan güçlerinin desteğiyle Azerbaycanlılara yapılan vahşetin 24. yıl dönümünün Türkiye de çeşitli etkinliklerle anıldığını belirtti.

Türkiye ve Azerbaycan'ın hep kader ve gönül birlikteliğinden, sevinçte ve kederde bir olmasından söz ettiklerini vurgulayan Coşkun, "Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de Anadolu'daki kardeşleri olarak, onlarla tek yürek bu acıyı en derin şekilde hissediyoruz" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam