SON DAKİKA
reklam
reklam

Bir başkadır sevgilinin bakışı

Eklenme Tarihi: 19 Şubat 2020, Çarşamba - 10:05   Okunma Sayısı: 271822
Bir başkadır sevginin, barışın, inceliğin şiirle ifadesi

14 Şubat Sevgililer Günü için İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü Değerli Kâğıtlar ve Müze Müdürlüğünce tarihi Beyoğlu postanesinde “Sevgililer Günü Pul Sergisi” düzenlenmiştir. Sergi programı kapsamında PTT personeli şair Hikmet Kavasoğlu’ndan da sevda şiirleri dinleti şeklinde sunulmuştur.

Şair Hikmet Kavasoğlu ünlü şairlerimizden sevgi temalı şiirlerin yanı sıra “Kaç Öpümlüktür Ömrümüz” adlı kendi şiir kitabından şiirler okuyarak dinleyicilerle 14 Şubat’a özgü sevda şiirlerini paylaşmış, bunlardan “Sevmek Mümkünse Uyumak İsraf” başlıklı şiir ayrı bir ilgi görmüştür.

Şiir dinletisi misafirlerinden Gülendam Yılmaz Fuzuli’den “Beni Candan Usandırdı” şiirini, 4. Bölge PTT Bank Müdürü Metenur Aksakal Ahmet Haşim’den “Merdiven” şiirini,Değerli Kâğıtlar ve Müze Müdürlüğü personeli Oktay Polat ise Şair Ahmet Telli’ye ait “Hâlâ Koynumda Resmin” adlı şiiri seslendirmiştir.

2015 yılında basılan ve geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanan “Bir Avuç Gökkuşağı” isimli şiir kitabının yazarı Cengiz Baysu ise kitabını tanıtmıştır. Değerli Kâğıtlar ve Müze Müdürü Hacer Gülen, dinletinin sonunda bütün katılımcılara 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir mektup takdim etmiştir…

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CENGİZ BAYSU-UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam