SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Angi CHP’ye Katıldı

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2020, Çarşamba - 11:59   Okunma Sayısı: 116399
Geçtiğimiz ay gördüğü AK Parti Ataşehir  meclis üyeliğinden istifa eden Zekeriya Angi  CHP’ye  katıldı.  Zekeriya Angi  bu kararını Mart ayı 1.Birleşiminde bundan sonra CHP meclis üyesi olarak görev yapacağını verdiği dilekçe ile resmileştirmiş oldu.

Ataşehir Belediyesi Belediye Meclisinin Mart ayı 1.Birleşiminde 1.Başkan Vekili Sevgi Uluğ Zekeriya Angi’nin CHP’ye geçtiğine dair verdiği dilekçeyi okuyarak Angi’ye başarılar diledi.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Abdullah Der’den Zekeriya Angi’ye destek mesajı

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Abdullah Der, Ataşehir Belediye meclisi Şubat ayı 2. oturumunda AK Parti’den CHP’ye geçen meclis üyesi Zekeriye Angi’ye destek verip ”Aramıza hoş geldin” dedi.

Der konu hakkında şunları söyledi :  ”Ben şöyle düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet kuruluşundan itibaren var olan bir partidir. Bütün Partiler gelip geçer ama Cumhuriyet Halk Partisi kalıcıdır. Gelen arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğünü, ilkelerini benimseyip aramıza katılmışlarsa biz onlara kucak açıp hoş geldin diyoruz. Bir gün herkes Cumhuriyet Halk Partili olacak.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam