SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Tuzla’ya Genç Katılımlar

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2020, Perşembe - 12:08   Okunma Sayısı: 100354
İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, ilçe genelinde yeni üyeleri partiye katmayı sürdürüyor. İlçe Başkanı Op. Dr. İhsan Önder Albayrak öncülüğünde faaliyetlerini yürüten İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, son olarak çok sayıda genç üyelerin partiye katılımını sağladı.

İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Op. Dr. İhsan Önder Albayrak, “İYİ Parti, cesurlar ile büyüyor. Geleceğin gençlerini İYİ’ler ailesine kattık. Çok mutluyuz.”

Genç nüfusun İYİ Parti’ye yaklaşımının kendilerini memnun ettiğini belirten İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Op. Dr. Albayrak yapmış olduğu açıklamada , “İYİ Parti, cesurlar ile büyüyor. Geleceğin gençlerini İYİ’ler ailesine kattık. Çok mutluyuz. Tuzlamız’a, İstanbulumuz’a hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam