SON DAKİKA
reklam
reklam

303 millet bahçesi projesinden 80'ini tamamladık

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2021, Cumartesi - 23:45   Okunma Sayısı: 53077
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "303 millet bahçesi projesinden 80'ini tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu kapsamda 81 ilimize 2023'e kadar projelerimizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Altındağ'da yapımı devam eden konutları gezdi. Örnek daireyi inceleyen Kurum, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Başpınar Mahallesi'ne gelen Kurum, burada inşası devam eden Millet Bahçesi'ni gezdi.

Ardından incelemelerde bulunmak için Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ne gelen Kurum, burada açıklamalarda bulundu.

Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'de her alanda yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, Kovid-19 salgını sürecine rağmen kentsel dönüşüm, sosyal konutlar, millet bahçeleri ve belediyelerin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam