SON DAKİKA
reklam
reklam

Ailece demokrasi nöbeti tutuyorlar

Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2016, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 70882

KIRŞEHİR

FETÖ'nün darbe girişimine karşı devletin bekası ve vatanın selameti için meydanlardan ayrılmayan 3 çocuklu Ergül ailesi de demokrasi mücadelesine destek veriyor.

Kırşehir Cacabey Meydanı'nda 1 yaşındaki Ekrem, 4 yaşındaki İshak ve 6 yaşındaki Sümeyye ile her gün gece yarısına kadar demokrasi nöbetitutan Abdurrahman ve Nursenem Ergül çifti, kutsal bir görevi yerine getirmenin hazzıyla evlerinin yolunu tutuyor.

Çocukların en küçüğü Ekrem, saatlerce süren nöbette yarı uykulu yarı uyanık halde adeta ailesine manevi destek sağlıyor.

Bir kurumda müdür yardımcısı olan Baba Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin başladığını haber alır almaz önce kendisini AK Parti Kırşehir İl Binası önüne attığını, daha sonra da Ankara ve Kırşehir'de demokrasi nöbetlerine başladığını söyledi.

Darbe girişiminin ikinci gününde Ankara Kızılay Meydanı'ndaki nöbetinin ardından Kırşehir'de de bu kutsal görevi sürdürdüğünü belirten Ergül, şöyle konuştu:

"Ailemiz tabii ki ilk başta bir tedirginlik yaşadı. Ama biz, 'Biz meydanlara çıkmazsak, yarın bunlar geleceklerdi. Bu zulmü yapacaklardı. Yapacaklarsa bugün yapsınlar' diye o gün sabaha kadar meydanlardaydık. İkinci gün otobüsle Ankara'ya giderek Kızılay Meydanı'nda saat 21.00'e kadar nöbet tuttum. Ertesi gün tekrar geldim. O günden beri de her gün ailemle, 1 yaşındaki çocuğumla, diğer çocuklarımla gece 12.00'ye kadar duruyoruz, onları eve bıraktıktan sonra sabah namazına kadar da burada arkadaşlarımızla nöbete devam ediyoruz. Darbe girişimi tehlikesi geçinceye kadar, sayın Cumhurbaşkanımız 'Artık evlerinize dönebilirsiniz' diyene kadar Allah’ın izniyle meydanlardayız."

Nursenem Ergül de en başta Allah rızası, daha sonra vatan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için meydanlarda olduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini aktaran Ergül, "Ülkemizin bekası, milletimizin selameti için devam edeceğiz. Küçük çocuğumuza rağmen gece yarısına kadar bekliyoruz." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam