Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-bakan-isik-aa-editor-masasinin-konugu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Bakan Işık AA Editör Masası'nın konuğu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Bakan Işık AA Editör Masası'nın konuğu

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2016, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 77878

ANKARA

Milli Savunma Bakanı Fikri IşıkAnadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. 

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Işık, 15 Temmuz gecesinin çok karanlık başladığını belirtti.

Işık, "Gece ne kadar karanlıksa, sabah o kadar aydınlık oldu. Türk demokrasi tarihinin en önemli gecesini yaşadık. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece, Türk demokrasi tarihinin en önemli gecesi oldu. Türk demokrasisinin olgunluk seviyesine ulaştığını, aslında o gece bir kez daha teyit etmiş olduk." dedi. 

"Yaşananları tarih yazacak"

Bakan Işık, Bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması için ellerinden gelen her tedbiri aldıklarını belirten Işık, şunları kaydetti:

"Bunun, bir FETÖ'nün darbe teşebbüsü olduğu ilk andan itibaren aslında anlaşılmıştı. TSK'nın içine sızmış, asker üniforması giymiş hainlerin Türkiye'yi küresel birtakım güç merkezlerinin uydusu haline getirmek, onların emrine sunmak, onların adeta bir maşası yapmak konusundaki attıkları adım, Allah'a şükür başarısızlıkla sonuçlandı. Türkiye çok aydınlık bir sabaha uyandı. Tabii o gece yaşananlar, ileride çok detaylı yazılacak, anlatılacak. İnsanlar o gece kimin ne yaptığını, kimin ne yapmadığını bunları tarih yazacak."

Bakan Işık, "Bunlar darbenin başarısız olduğunu anladıkları anda üç Casa uçağını hazır ettiler, Akıncılar'dan kaçacaklardı. Sayın Başbakanımızın o emrinden sonra pist vurulmamış olsaydı, bilin ki bugün darbecilerin neredeyse tamamı yurtdışına kaçmış olurdu." dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz gecesinden daha güçlüdür"

"PKK'nın çok iyi bilmesi lazım ki Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz gecesinden bugün çok daha güçlüdür." diyen Işık, "En azından TSK'nın içerisine sızmış hainleri kendi içerisinden çok büyük oranda temizlemiştir ve PKK'nın içeriden destek alma ihtimali ortadan kalkmıştır. Bundan sonrasını PKK düşünsün, PKK'nın yöneticileri düşünsün." ifadelerini kullandı.

Bakan Işık, şöyle konuştu:

"Nasıl 23 Temmuz'da giriştikleri haince süreçte çok ağır bedeller ödediler, şimdi 15 Temmuz'dan sonra da bu yaptıklarının çok ağır şekilde karşılığını alacaklar, bedellerini ödeyecekler. Burada hiç tereddüt taşımıyoruz. İnşallah bu konuda halkımızla el ele bu hainlerin ihanetlerini boşa çıkaracağız. Nasıl FETÖ ihanetini boşa çıkardıysak, PKK ihanetini de boşa çıkaracağız."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam