SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Yıldızspor'dan Muhteşem Gece

Eklenme Tarihi: 2 Kasım 2016, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 86019

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Maltepe Yıldızspor Dayanışma Gecesi, bu sezon Küçük Çamlıca Bambi Garden'da düzenlendi. Geceye Maltepe Yıldızspor Kulübü Yönetim Kurulu, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede bir konuşma yapan Maltepe Yıldızspor Başkanı Arzu Lüleci, ”Geleneksel olarak düzenlediğimiz gecemize katılanlara tek, tek teşekkür ederim. Maltepe Yıldızspor olarak spor adına güzel işler yapmak için yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza minnettarız” dedi. 2009 yılında kurulan Maltepe Yıldızspor’un yeni bir kulüp olmasına rağmen, çok yol alındığına değinen Lüleci “İnanıyorum ki çok büyük başarılara imza atacağız. Çünkü o istek ve o inanç bizde mevcut’’ dedi. İstanbul’un tek kadın başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirten Arzu Lüleci, ‘’Çocuklar spor yaptıkça kötü alışkanlıklardan kurtuluyorlar. Boş zamanlarını değerlendiriyorlar’’ dedi. Futbol takımları Teknik Direktörü Murat Lüleci ise, maç kazanmak ve şampiyon olmaktan ziyade sporcu yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Maltepe’nin yanı sıra çevre ilçeler Kartal ve Pendik’ten de sporcuları bünyelerinde barındırdığını söyleyen Lüleci, Tesis konusunda sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekti. Bu sezon şampiyon olmak için yola çıktıklarını söyleyen Lüleci, ‘’Asıl hedefimiz mümkün olduğunca çok çocuğu, spora kazandırmaktır’’ dedi.

Herkese minnettarız

Gecenin açılış konuşmasını yapan Maltepe Yıldızspor Başkanı Arzu Lüleci konuşmasında
"Geleneksel olarak düzenlediğimiz gecemize katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Maltepe Yıldızspor olarak spor adına bir şeyler yapmak için yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmaya tüm dostlarımıza minnettarız" dedi.
Kulübün kısa zamanda gerek sportif, gerekse sosyal alanda elde ettiği başarılara dikkat çeken Maltepe Yıldızspor Başkanı Arzu Lüleci ''Geçen sezon futbol takımımız İstanbul Amatör 2.Ligi'nde şampiyon olarak, Amatör 1.Lig'e yükseldi. Voleybol ve Basketbol takımlarımız bölge maçlarında çok başarılı sonuçlar alarak, bizleri sevindirdiler'' dedi. 2009 yılında kurulan Maltepe Yıldızspor’un yeni bir kulüp olmasına rağmen, çok yol alındığına değinen Lüleci “İnanıyorum ki çok büyük başarılara imza atacağız. Çünkü o istek ve o inanç bizde mevcut’’ dedi. İstanbul’un tek kadın başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirten Arzu Lüleci, ‘’Çocuklar spor yaptıkça kötü alışkanlıklardan kurtuluyorlar. Boş zamanlarını değerlendiriyorlar’’ dedi.

Hedef yine şampiyonluk

Maç kazanmanın ve şampiyon olmanın ötesinde sporcu yetiştirmeye daha çok önem verdiklerini söyleyen Futbol takımları Teknik Sorumlusu Murat Lüleci,''Maltepe’nin yanı sıra çevre ilçeler Kartal ve Pendik’ten de sporcuları bünyemize alıyoruz. Bizim için önemli olan sportif değerlere saygılı, kulübün üstlendiği misyon ve vizyona sahip çıkan sporcular yetiştirmek'' dedi. Bu sezon şampiyon olmak için yola çıktıklarını söyleyen Lüleci, ‘’Asıl hedefimiz mümkün olduğunca çok çocuğu, spora kazandırmaktır. Bunun yanı sıra, İstanbul Amatör 1.Ligi'nde de şampiyon olarak, Süper Amatör Ligi'ne yükselmek istiyoruz’’ dedi.

Katkı sağlayanlara plaket

Gecede Maltepe Yıldızspor’a katkıda bulunanlara Kulübün Genel Kaptanı Cüneyt Akyüz tarafından birer teşekkür plaketi verildi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ekşi ile Gültekin Karataş birer plaket aldı. Gültekin Karataş'ın plaketini Burak Karataş aldı. İş Adamları Ali Karataş, Hüseyin Demiralp, Levent Akbulut ve Mehmet Küskün'ün yanı sıra Voleybol takımının hocası Aykut Emre birer teşekkür plaketi aldılar. Maltepe Yıldızspor Genel Kaptanı Cüneyt Akyüz, kulübe katkıda bulunanlara tek, tek teşekkür ederken, bu desteklerle Maltepe Yıldızspor'un çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Lige iyi başladılar

İstanbul 1.Amatör Ligi 16.grupta yer alan Maltepe Yıldızspor, yeni sezona 3-0'lık Acıbadem galibiyetiyle başladı. Sarı-Siyahlılar bu önemli maçta 3 puanı Onur Yüksel'in iki, Furkan Keskinoğlu'nun golleriyle aldı. Maltepe Yıldızspor, ikinci maçında Valide Tayfun Spor ile 1-1 berabere kaldı. Takımın tek golü Sergen Arduç'dan geldi. Maltepe temsilcisi ligdeki 3.maçını Paşabahçe Stadında Beykoz Elmalı Spor ile yaptı. Tam anlamıyla gol düellosu şeklinde geçen maçta sarı-siyahlılar sahadan 4-3 yenik ayrıldı. Sarı-siyahlıların golleri Hakan Kopuzca, Toprak Lüleci ve Emin Boztepe'den geldi. Ekip ligin 4.haftasında evinde Pendik Kavakpınar'ı Aykut Baybaş ve Uğur Yalav'ın golleriyle 2-1 mağlup eeti. Maltepe Yıldız Spor, halen ligde 7 puanla 2.sırada bulunuyor.

İlk maçlar zorlu geçti

İkinci kez mücadele ettikleri İstanbul 1.Amatör Ligi 16.grupta ilk etabının çok zorlu geçtiğini söyleyen Maltepe Yıldızspor, Teknik Sorumlusu Murat Lüleci ''Maçlar çok erken saatte başladı. Bu nedenle yeterli ısınma çalışması yapamadık. İlk maçımızda Acıbadem karşısında çok zorlu bir maç oynadık. Maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Ancak Elmalı karşısında aldığımız yenildi bizi üzdü. Ligdeki en önemli rakiplerimizden birisine yenildik. Ancak rövanşta rakibimizi yenecek güçteyiz. Takımımız ilerleyen saatlerde maçlara ısınınca daha iyi performans çıkartmaya başladı'' dedi.

Rakiplerimizi tanımıyorduk

Lig öncesi neredeyse hiçbir takım hakkında bilgi alamadıklarını söyleyen Maltepe Yıldızspor, Teknik Sorumlusu Murat Lüleci ''Bu nedenle ilk etaptaki rakiplerimiz ile ilgili bir taktik hazırlık yapamadık. Maçlar ilerledikçe ve rakiplerimizi tanıdıkça, bizde taktik geliştirme imkanı bulduk. Rakiplerimizi tanıdıkça ve maçlara ısındıkça çok iyi maçlar çıkarttık. Bu ligde her takım, bir diğerini yenebilecek güce sahip. O nedenle maçlara çok iyi taktik belirleyerek çıkmak gerekiyor'' diye konuştu. 

Favorileri yendik

Bu sezon İstanbul 1.Amatör Ligi 16.grubun çok çetin geçeceğini belirten Maltepe Yıldızspor, Teknik Sorumlusu Murat Lüleci ''İlk etapta bir yenilgi almamıza rağmen, Acubedem ve Pendik Kavakpınar gibi şampiyonluğun iddialı takımlarını yenmeyi başardık. Öte yandan ilk etapta oynadığımız takımlar arasında Valide Tayfun Spor geçen yılda karşılaştığımız bir takımdı'' şeklinde konuştu.

 

Takviye yapabiliriz

İlk dört maç sonunda ligde ikinci sırada bulunduklarını söyleyen Maltepe Yıldızspor, Teknik Sorumlusu Murat Lüleci ‘’Takımımız son iki maç çok başarılı performans çıkarttı ve aldığı puanlarla bizi çok sevindirdi. İlk 4 maç sonunda İstanbul 1.Amatör Ligi 16.grubun ikinci sıraya yerleşmiş olmamız bizim için oldukça sevindirici. Sezon arasında bir oyuncu daha alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. Şimdilik yabancı oyuncu düşünmüyoruz. Ancak rakiplerimiz kadrolarına takviye yaparsa, biz de yabancı transferini gündeme getirebiliriz’’ dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam