Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-bir-ameliyatla-38-kilogram-hafifledi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Bir ameliyatla 38 kilogram hafifledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Bir ameliyatla 38 kilogram hafifledi

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 58681

KAYSERİ

Kayseri'de karın ağrısı, şişlik ve kusma şikayetiyle hastaneye başvuran 108 kilogram ağırlığındaki kadının karnından, ameliyatla 50 santimetre çapında 38 kilogram kitle çıkarıldı.

Özel bir hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, 57 yaşındaki Naime İlkin, karın ağrısı, karında şişlik ve kusma şikayetiyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.

Yapılan tetkikler sonucu 40-50 santimetre çapında, tümör çeşidi "teratom" ile uyumlu kitle saptanan kadının ameliyat edilmesi gerektiği belirtildi.

Kentteki özel bir hastanede görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özhan İnce tarafından da muayene edilen İlkin'in ameliyata alınması uygun görüldü.

Tetkikler sonucu ciddi sıkıntıları olan 108 kilogram ağırlığındaki hasta, acil operasyona alındı. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatla İlkin'in karnından 38 kilogram ağırlığında ve 50 santimetre çapında kitle çıkarıldı.

Hastanın, operasyonun üçünü gününde taburcu edildiği bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam