SON DAKİKA
reklam
reklam

Hindistan Demiryolları Bakanlığından örnek davranış

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2017, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 71188

ANKARA

Hindistan'da Demiryolları Bakanlığıtrende seyahat eden ve bebeklerine süt arayan aileye trenin bir sonraki istasyonunda süt sağlayarak yardım eli uzattı.

BBC'de yer alan habere göre, Hindistan Demiryollarına bağlı Konkan Demiryolları ile seyahat eden Aangha Nikam, bir kadının bebeği için trende süt aradığını fark etti.

Duruma duyarsız kalmayan Nikam, Demiryolları Bakanlığının resmi Twitter hesabına bebeğin resmiyle "Ailesiyle Konkan Demiryollarının Happa ekspresinde seyahat eden bu bebeğin süte ihtiyacı var." mesajını yolladı.

Bakanlık, daha önce de tekerlekli sandalye yardımında bulundu 

Bakanlık anında harekete geçerek trenin bir sonraki durağı olan Kolad İstasyonu'nda sütün hazır olduğunu yazdı.

Bakanlığın bu davranışı Twitter kullanıcılarının takdirini kazandı.

Hindistan Demiryolları Bakanlığı daha önce de tekerlekli sandalye ve bebek bezi gibi ihtiyaçlarını Bakanlığın Twitter hesabına bildiren kişilere yardım etmişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam