Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-ak-parti-den-uskudarda-secim-starti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AK Parti 'den Üsküdar'da seçim startı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti 'den Üsküdar'da seçim startı

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2015, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 85721

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 7 Haziran seçim startını hızlı bir şekilde verdi. İstanbul Birinci Bölge Milletvekili adayları Berat Albayrak ve Şeyma Döğücü ile sahaya inen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar'a adeta çıkarma yaptı. Birinci Bölge Milletvekili adayı Berat Albayrak’ın Sivas Derneklerine aday tanıtım programında Üsküdar'lı Sivaslılarla biraraya geldi.

AYŞE DURSUN / İSTANBUL


Doğma büyüme Fatih'li olan Berat Albayrak, son 10 yıldır kendisini adeta bir Osmanlı İlçesi'nde yaşıyormuş gibi hissettiren Üsküdar'ın tarihi ve manevi havasında Milletvekili Adaylık startını verdiği için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi;

"Uzun yıllar Fatih' de yaşayıp yurt dışına gittikten sonra, döndüğümüzde Üsküdar'a yerleşeceğimiz zaman Fatih' de doğmuş ve büyümüş biri olarak, manevi havası ve kültürü malum çok güzeldir Fatih Semtimizin. Üsküdar'a alışamayız demiştim ama 10 senedir buradayım aynı Fatih semti gibi tarihin ruhunu, atmosferini Osmanlı İlçesi olmasının güzelliğini de yaşayarak startı Üsküdar'dan verelim dedik".

Berat Albayrak ; "AK Parti denildiği zaman akıllarda kalan güven ve istikrardır"

Türkiye'nin güven ve istikrarın devam edilmesi için  kurumlar üzerinden bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu belirten Albayrak sözlerine şu şekilde devam etti ; 
 "Halit Hızır Başkanımız çok güzel projelerden bahsetti. Nereden nereye gelindiğinden bahsetti. Bu salondaki birçok insan yaş olarak görmüş geçirmiş hayat tecrübesine sahip olan insanlar. Çok uzakta değil yakın geçmişteki yaşananlardan sonra geldiğimiz durumu ne kadar kıymetli, emniyetli bir durum olduğunun farkındasınız. İnşallah bu seçim ne anlam ifade ediliyor diye sorulduğu zaman, biraz iddialı olacak bu söylediklerim ama son 200 yılın en önemli seçimi olduğunu düşünüyorum. Son 6-7 yılda dünyada ve bölgemizde çok büyük kırılmaların, gerginliklerin, mezhepsel savaşların ve ekonomik krizlerin yaşandığı bir coğrafyadan geçiyoruz. Burada bölgede belki de ilk tek ülke istikrarıyla, güveniyle ekonomisini büyültmesiyle ilk ve tek ülkeyiz. Geçmişte neyi ifade ediyor dersek eğer geçmişteki o yokluklar sıkıntılar koaliyasyonlar en ufak toplantıları bile alamayanlar, ülkenin geleceğini çok ciddi sıkıntılara düşürenlere rağmen siyasi iklimden bugüne hakikaten 12 yıldır büyük yol kat ettik. Görüyoruz ki AK Parti denildiği zaman akıllarda kalan güven ve istikrardır. 
Bu yüzden önümüzdeki dönem bu istikrar ve güvenin devamı açısından AK Parti'nin Türkiye'nin ana dinamiği olma fonksiyonu devam edecek inşallah. Burada da size önemli bir vazife düşüyor. Güven ve istikrarın ötesinde sisteme dayalı bir yeni anayasa var, yeni Türkiye var. Güven ve istikrarın devam edilmesi için  kurumlar üzerinden bir değişikliğe ihtiyaç var. 
Türkiye'nin 90'lardaki aynı yerde patinaj çektiği o dönemlere dönmemesi için yeni anayasa ve başkanlık sistemi çok önemli. Türkiye geldiği bu güne kadar çok büyük tecrübeler edindik" dedi. 

Türkiye ekonomisinin giderek olumlu bir şekilde artacağını söyleyen Milletvekili Adayı Berat Albayrak; 

"Türkiye gerçekten çok önemli yol kat etti. 90'lar da finansal ve ekonomisinde birçok araştırmalara göre Türkiye de 250 – 300 milyar dolar, sizlerin ve bizlerin parası buhar oldu. O günlerden bugüne Türkiye, üzerine ekleyerek, ekonomisini genişleterek dünya tarihinin en büyük krizine rağmen güçlü bir şekilde ekonomisini, istikrarını artırarak çıkmıştır. Bu kolay değil. Eskiden komşusu hapşırınca hasta olan bir Türkiye vardı. Tabii sıkıntılarımız yok mu var. Son 15 yılda sınırımızdan savaş eksik olmuyor, terör eksik olmuyor, ekonomik kriz eksik olmuyor. Buna rağmen ekonomiyi 4'e katladı. 13 yıl öncesini bir hatırlayın, maddi imkanlarıyla Türkiye'nin ekonomik çerçevede geldiği, bireysel refah ve zenginlik açısından resmi görebileceksiniz. Bu yeterli mi, bence yolun daha başındayız" dedi. 


Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır' dan, CHP’nin alkışlı videosuna sert yanıt;

Birinci Bölge Milletvekili adayı Berat Albayrak’ın Sivas Derneklerine yönelik yaptığı aday tanıtım programında konuşan Üsküdar AK Parti İlçe Başkan'ı Halit Hızır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

"Esas biz CHP’yi İSKİ skandalından alkışlıyoruz. CHP’yi bu memlekete bir çivi dahi çakamadığı için alkışlıyoruz” dedi. CHP’nin Kartal mitingine de değinen Hızır, “CHP’nin genel müdürü çıkmış ‘AK Parti’yi alkışlıyoruz’ diyor. Ey Kılıçdaroğlu, milletimiz AK Parti'yi 14 yıldır alkışlıyor, sen alkışlasan ne çıkar alkışlamasan ne çıkar! Bir kaset skandalıyla gelip koltuğa oturdun. O günden beri girdiğin seçimlerde ne başarı sağladın ki yine seçimlere hazırlanıyorsun? AK Parti’nin Kazlıçeşme mitinginde çekilmiş fotoğrafları, CHP’li yöneticiler utanmadan kendi mitinginde çekilmiş gibi yayınlıyorlar. Foyaları meydana çıkınca da yayınladıkları yerlerden kaldırıyorlar. Sizi gidi fotoğraf hırsızları sizi. İnsanlar bir kuru ekmeğin hesabını yapıyordu. Aylarca Bakanlar Kurulu toplanamıyordu. Kriz üstüne krizle karşı karşıya kalıyordu. 1990'lı yılların başından 2001 yılına kadar olan dönemde dünyanın hiçbir ülkesinde kriz olmamıştır. Ancak Türkiye'de 1994, 1999 ve 2001 yılında üst üste krizler yaşandı. Niye yaşandı bu krizler?  İçi dolu olmayan vaatler yüzünden ülkemiz bu konuma geldi. Hesap kitap yapmadan, ülkenin gelirine giderine bakmadan içi boş vaatlerle ülkeyi yönetmeye çalıştılar. Bugünkü ana muhalefet halka boş vaatler vererek, halkı kandırma yoluna gitme yönünde çabalarına devam ediyor. Ancak milletimiz, AK Parti iktidarından önceki yılları bir daha yaşamak istemediği için bunlara prim vermiyor, vermeyecek. Şu an Türkiye'de güçlü bir istikrar var. Asrın projelerini hayata geçiriyoruz. Projelerimizden hem içerideki yandaşlar hem de dış mihraklar rahatsız oluyor. Hiç kimseden korkmuyoruz. Birilerinin dediği gibi 'Şapkamı alır giderim' demiyoruz. AK Parti olarak 14 yıldan beri demokrasi için mücadele ediyoruz. Ülkemizin güçlenmesine ve büyümesine yönelik mücadelemiz kesintisiz devam edecek. İnşallah yakaladığımız bu istikrarı sürdüreceğiz" dedi.


Programın ardından Halit Hızır ve Milletvekili Adayı Berat Albayrak, Üsküdar esnafını tek tek ziyaret edip, karanfil dağıttı. 


AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şeyma Döğücü'ye Üsküdar'lı kadınlardan tam destek


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, milletvekili adayı Berat Albayrak’la Üsküdar merkezde seçim çalışması yaparken bir diğer Milletvekili Adayı olan Şeyma Döğücü ile de Çengelköy’de seçim faaliyetlerini sürdürdü.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şeyma Döğücü, Kadın Sivil Toplum Kuruluşları'nın yöneticileri programında “Seçim çalışmalarımızın ilk durağı Üsküdar'da sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Biliyoruz ki destekleriniz bizimle, ama dualarınıza da talibiz. 
7 Haziran seçimleri 2023 hedefi için çok önemli. 400 milletvekilini sandıklardan çıkarmak için gece gündüz çalışacağız. Başkanlık Sistemi'ni ülkemize getirmemiz gerekiyor bunun için iktidardayız diye rehavete kapılmadan her gün daha çok çalışacağız. Hep birlikte siz değerli milletimizin sesi olmak için mecliste olmayı istiyoruz. Yaratılan kaos ortamı, engellere rağmen 2023 hedefimize ulaşacağız" dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Şeyma Döğücü, Cide Soğuksu Derneği’ni ziyaret edip, Üsküdar Belediyesi’nin Suriyeli göçmen çocuklara yönelik “Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı” sloganıyla başlattığı oyuncak kampanyasına destek verdi.
Sabah programından sonra Çengelköy Mahallesi’ne geçen Döğücü, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Çengelköy Mahalle Temsilciliği’nin açılışını İlçe Başkanı Halit Hızır ile birlikte gerçekleştirdi. Döğücü ayrıca Cide Soğuksu Derneği’ni ve Çengelköyspor Kulübü’nü de ziyaret etti . 

 

Kaynak: Tünaydın Gazetesi
Editör: Ayşe Dursun

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam