SON DAKİKA
reklam
reklam

AZİZ BABUŞCU ÜSKÜDAR'A KONUK OLDU

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2015, Pazar - 02:00   Okunma Sayısı: 97925

AK PARTİ ADAYI BABUŞCU ÜSKÜDAR'A KONUK OLDU

' ÜLKE İÇİN DERTLERİ YOK '

AYŞE DURSUN / İSTANBUL


AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı düzenlemiş olduğu iki ayrı program bu kez, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk ile devam etti. İlk program, AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) Seçim Koordinasyon Toplantısı ile başlarken, toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar İlçe SKM Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilat Başkanı İhsan Sorar, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, Milletvekili Adayları Aziz Babuşcu ve Hulusi Şentürk ile teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşti.


Babuşcu: “CHP, MHP ve HDP’ nin bu ülke için gelecek kaygısı olmamıştır”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, STK temsilcileri ile Kızkulesi Restoran’da bir raya gelirken, AK Parti’nin 12 yıllık projelerini değerlendirdi :
 “İktidara geldiğimiz 3 Kasım 2002 den itibaren ülkeyi devrim niteliğinde dönüşümlere öncülük edecek projelere imza atmış, ekonomik istikrar üzerine bir büyüme inşa ederek insanımızın refahını sağlamış, sağlık, eğitim, alt yapı, ulaşım, savunma sanayi gibi pek çok alanda gerçekleştirdiğimiz bir çok projeyle bu milletin makus talihini yenmeyi başarmış bir siyasal hareketiz. Aynı zamanda uyguladığımız dış politikayla da büyük bir imparatorluğun mirasçısı genç bir Cumhuriyet olarak ecdadın at koşturduğu kıtalarda, onların ayak izleri üzerinden ki oraya sadece adalet taşımışlardı. Yeniden bir Türkiye inşa etme vizyonunu hem milletimize gösterdik, hem de bunu hayata geçirerek bir dış politika anlayışı ile itibarlı bir ülke sözü dinlenen, başkalarının ağzına bakarak pozisyon alan değil Türkiye’nin ne söylediğine bakılarak pozisyon alınması gereken bir ülke konumuna taşıdık” dedi. Muhalefeti eleştiren Babuşcu: “CHP, MHP ve HDP’yi ya da diğerlerinin bu ülkeye dair bu ülke insanın geleceğine için bir kaygısı olmamıştır. Zaten CHP’nin milletle derdi hiç olmamıştır. Millet kavramını kendilerine reklam ajanslarının dayattığı bir zorunluluk gibi ilk defa bu seçimde telaffuz etmiştir ” dedi.

Babuşcu konuşmasının ardından İstanbul’un ilk Seçim Koordinasyon Merkezi olma özelliği taşıyan AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.


 

 

Kaynak: Tünaydın Gazetesi
Editör: Ayşe Dursun

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam