SON DAKİKA
reklam
reklam

Doğum günüydü; Acı ve Buruktu

Köşe Yazarı: Selami BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı:

Doğum günüydü bir  gencin Mutluluğunun içinde bir buruk acı vardı. Öyle Bu acı içini öyle kemiriyordu ki arkadaşları eğlenirken o sadece izliyordu. Adeta bir eksiklik vardı görünen tabloda, görüntüdeki resimde, tamamlanması zor bir eksiklikti. Müzik eşliğinde dans eden arkadaşları çok neşeliydi. Arkadaşları içinde genci arada bir dansa kaldırmak isteyenleri kırmamak için kalkıyordu ama sadece kırmamak içindi. Hani rüzgârın ağaç dallarını bir oraya bir buraya salladığı gibi sallanıp oturuyordu. Zaman, zaman yüz hatlarındaki buruşma eğlencenin bitmesini ister gibiydi. Sanki o anki zaman ilerlemesini durdurmuş, dakikalar çalışmıyor gibiydi. Delikanlı sıcak bir yaz gecesinde buruk bir yaş günü geçirmişti. Birkaç gün sonra bir öğle vakti masasında yemek yediği bir an kapı zili çaldı. Kapıyı açtı. Karşısında postacıyı görünce irkildi. Postacı bir mektup uzattı, delikanlı teşekkür etti mektubu aldı. Üzerine kimden geldiğine bakmadan zarfın ağzını açtı hemen okumaya koyuldu. Dizlerinin bağları çözülmüştü adeta, olduğu yere çöktü,mektubu okudu,  Ona mektubu gönderen, merhaba diyerek başlamış ve akabinde iyi dostlar yıldızlar varya onlar gibidir, diye yazıyordu,onları her zaman göremezsin, ama orada olduklarını bilirsin diyerek devam ediyordu, Benim burada olduğumu bilesin, sende oradasın biliyorum. Ben bazen baktığımda seni göremediğim oluyor ama sen orada olan yıldızımsın. Sonra devam ediyordu. Sana gelemediğime seni ziyaret edemediğime üzüldüğünü hissediyorum, lakin gelemediğime üzülme dostum. Seni her zaman düşünen bir dostun olarak beni aklında bulundurmanı isterim oda bana yeter diyordu. Besbelli cümlelerinde üzüntüsünü belirtmemeye çalışıyordu da mektup sayfasına bilmeden, farkında olmadan akıttığı gözyaşlarını görmemişti ve fark etmeden elleriyle silmiş olacak ki oluşan lekenin farkında bile değildi. Devam eden yazısında;
Dünyada birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, Kimi ağlıyor. Ama tüm güzelliklere layık biri var ki, o da şu anda bu mektubum içindeki mesajımı okuyor.
Ben seni son nefesime kadar kaybetmek istemiyorum. Engin yüreğine selam olsun, sevgilerimi gönderiyorum, biliyormusun sen benim ruh eşimsin. Kutlu olsun yaş günün.kutlu olsun doğum günün yazıyordu.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam