SON DAKİKA
reklam
reklam

TÜRKİYE'Yİ SARSAN OLAY

Köşe Yazarı: Büşra İĞNECİ   Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2019, Cumartesi - 10:15   Okunma Sayısı:

Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturan ve tarihte henüz eşi benzerine rastlamadığımız cinayet,taciz ve cinsel istismarın adresi Palu Ailesi .

Korku filmini aratmayan gerçekte bunlarda yaşanıyor mu dedirten bir olayı; korku şaşkınlık üzüntü ile izledik. Gelin görün ki insanın aklından çıkmayacak etkiler bıraktı. Sadist ruha sahip bir kişinin  aile fertlerini nasıl yok ettiğini ve kendi öz kardeşi, çocuğuna işkence, eziyet, cinsel istismar uygulayan bu rezil insanla aynı dünyada olmaktan ve aynı havayı soluduğumuz için kendimizden nefret eder olduk.İşin en tuhaf tarafı ise; bu kişiye başta eşi ve annesi ve akraba sayılan diğer fertlerin Tuncer adlı şahısın her söylediğine inanıp uygulamaları.

Müge Anlı yıllardır sabah kuşağı programında reyting rekorları kıran emniyete, savcılığa destek olup kapanmış dosyaları yeniden masaya yatırıp aydınlatıyor.Her açılan dosya da "bizim memleketimizde böyle olaylar nasıl olur" dedik. Ancak son iki haftadır Türkiye'de halkın tüm kesiminden herkes ekrana kilitlendi. Vatandaşların dilinde "Palu Ailesi" olayı. 

Ufacık bedenlere yapılan zulümler ve  itiraflar kan dondurucu. Bunu yapan ise sözde aileye giren bir enişte.. Yardım eden ise öz ve öz anne kardeşler. Çevresindeki kişilerin dini duygularını ve inançlarını kullanarak bizi hayrete düşüren tüm olayları gerçekleştiriyor. Bu olayda en çok canımı acıtan nokta ise küçük ve savunmasız bedenlere yapılan istismar ve işkence oldu.

Bu çocuklardan biri hayatını kaybeden 6 yaşındaki  Melike.  Anne ve babasını öldüren bu cani savunmasız olan Melikeye gözünü dikiyor.Defalarca tecavüzde bulunup hamile kalmasın diyerek ispirto içirerek çocuğun ölümüne sebep oluyor.

Bu zulümden kaçmayı başaran abisi Recep Tayyip ise ağır bir travma geçirerek hayatını sürdüyor.

Bu anlattıklarımız olayın sadece görünen kısımları. Tuncer Ustael yıllardır elini kolunu sallayarak aramızda canlı bir bomba gibi gezmiş.Ancak aydınlatılan dosyayla gözaltına alındı. Canı acıtılan ve öldürülen bütün kişilerin hakkı devletimiz ve adaletimiz tarafından o şahıstan geri alınacaktır.Türkiye'yi sarsan bu olay inşallah verilecek ağır bir ceza ile hukuk sisteminde emsal niteliği taşır. Müslüman bir toplumda yaşıyoruz. Dini inançlarımız kendini bilmezler tarafından kullanıp istismar edilmemeli.Etrafımızda sadist ruhlu ne kadar kişi varsa üstü örtülmeyip gerekli birimlere şikayet edilmeli.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam