SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumları

Köşe Yazarı: Yeşim DEMİR   Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2019, Cumartesi - 10:39   Okunma Sayısı:

Merhaba Sevgili Dost okuyucularım. Bu hafta sizlere kendiniz olmak konusunda konuşalım diyorum.Kendin olmak be demektir hiç düşündünüz mü? Kendin olmak başkası ne der yada ne demez diyerek kendi içimizden geldiği gibi, akişta olarak, içinizden geldiğinizce sevgi dolu, kimsenin özel sınırlarına girmeden, haddi aşmadan ve aştırmadan gönlünüzce yaşamaktır. §imdi düşünün bir bakalım, siz ne kadar kendiniz olarak yaşıyorsunuz? Bu arada rüyalarınızi bekliyoruz.
Gelelim sizden gelen rüyalara..
RUMUZ; BALIK

Hayirli sabahlar yeşim ablacım..
BUGÜN tuhaf bir rüya gördüm.  Rüyamda  denizde kocaman bir gemi var fakat gemi batmak uzereydi.Suda azıcık gemiden sızan petrol atıkları gibi değisik birşeyler var . Ben gemide değilim ama bölündüğünü net görebiliyorum asagıya bakiyorum  , berrak bir ırmak var.  O kadar cok balık var ki icinde sürü gibi ama irili ufakli en küçüğü 2 alabalik boyutunda ve yunustan biraz daha küçük boyutunda büyük balıklardan fakat suyun  içinde akinti oldugunuda görüyorum,  ablam kardesime ve bana diyordu ki  gelin sudaki gizli tünelleri gezdirecegim diyor ama

Akıntıdan dolayı gitmek istemesem de önce ablam ve kardesim balıkların olduğu irmağa atliyor bende birkac saniye sonra atliyorum. balıklardan ürküyorum derken akıntı biraz sürükleyecek gibi oluyor hemen ablamin ayagindan tutup kurtariyorum kendimi .
tuhaf olan su cok berrak balıkları seviyorum ama tedirgin etti BENI.
ANALİZİM; Merhaba RUMUZ BALIK.
Öncelikle soylemeliyim ki artık yaşam haritan değişiyor hemde tamamen.Ve yenilenen yeni yaşamında bol bol kismetlerin senin için sırasını bekliyor.Yaptığın dualar ve manevi çalışmalar sana  bu alemin ilmini de nasip edecek ınşallah. Yaşamın da daha önceden bazı negatif olaylar olmuş olabilir.Kendince yapmış olduğun negatiflikler için tövbe çekmeni tavsiye ederim.
Yeni yaşama, mutlu günler e merhaba demene çok az kaldı. Eğer evlilik düşünüyorsan Allahtan senin için en hayırlısı nı iste.
Aşk ile kal cnm BALIK

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam