SON DAKİKA
reklam
reklam

SAKARYASPOR A.Ş FİNALE KALDI!

Köşe Yazarı: Utku ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2019, Pazar - 01:03   Okunma Sayısı:

Evet Sakaryaspor A.Ş,Fatih Karagümrük ile play-off finaline kaldı.

Yılport Samsunspor A.Ş,Sakaryaspor’a kendi evinde gereken iki golü atabilip Sakaryaspor’u eleyebilseydi şimdi Yılport Samsunspor play-off finalinde oynayabilecekti.

1985 yılında Süper Lig’deyken 4-1 yendiğimiz Sakaryaspor’a bu futbolcularla bu yıl ikinci ligde kaybetmemiz gerçekten üzüntü verici.

Yılport Samsunspor’un birinci lige yükselememesinin temel sebebi en başta antrenörler,yardımcı antrenörler ve scouting ekibi.Bu yıl şimdi Yıldırım Holding transferlerin tamamını üstlenme kararı aldı.Scouting ekibinde de revizyona gidilerek değişiklikler yapılacak.Kadronun yarısı zaten kiralık olduğu için eski takımlarına geri dönecek.

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile de ay sonunda yollar ayrılarak daha profesyonel bir teknik direktörle anlaşmaya varılacak.

İsmet Taşdemir evet futbolcuyken çok değerli bir futbolcumuzdu.Hatta 1994-1995 sezonunda eski 19 Mayıs Stadyumu’nda skorunu çok net hatırlamasam da sanırsam Trabzonspor 1-0 öndeyken Samsunspor’un beraberliği yakalamasına ve ardından ikinci gol ile maçı Samsunspor’un kazanmasına vesile olan golü atmıştı.Hatta o zamanlar bırak böyle localı modern tribünleri,VİP ve protokol tribünleri haricinde diğer tribünlerde koltuk yoktu.İnsanlar kartonlar alarak oturuyordu,oturan taraftarlar.Fakat sorun olmazdı zaten genelde 90 dakika boyunca maç hep ayakta izlenirdi.

Fakat İsmet Taşdemirr yetenekli bir teknik direktör değil,geçmişte de teknik direktör olarak pek başarısı yok.Dolayısıyla o da yanlış transferdi.

Sakaryaspor 28 Mayıs’ta Bursa’da Fatih Karagümrük ile oynayacak.Bir sporsever olarak her iki takımada başarılar dilerim.Ancak ben futboldan anlayan birisi olarak. Sakaryaspor’un şampiyon olarak Spor Toto 1.lig’e çıkacak üçüncü takım olacağını düşünüyorum.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam