SON DAKİKA
reklam
reklam

Sevgi ve Saygı Kalbimizde yıkılmaz bir güç olmalı

Köşe Yazarı: Selami BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2019, Salı - 10:14   Okunma Sayısı:

Atalarımız eskiden nasıl yüz yıllarca sevgi saygı huzur ve güven içinde yaşadıysa bizlerinde aynı onlar gibi bir arada yaşamayı en iyi şekilde başarmamız gerekmektedir söylenildiği gibi hepimiz aynı kilimin desenleriyiz hepimiz aynıyız Kilim bilindiği üzere farklı renklerdeki ipliklerden yararlanılarak yapılır, hepimiz kardeşiz hepimiz bir oldukça bizi kimse kıramaz aramıza giremez ve yıkılmaz bir güç oluruz toplumsal olarak hepimiz bu konuya dikkat çekmeli ve özen göstermeliyiz sevgiyi kalbimize işlemeliyiz.

Biz de bu ülke ve bayrak altında yaşıyorsak birbirimize saygı ve sevgi çerçevesi içinde yaşamamız gerektiğini unutmamalıyız. Toplum olarak aynı ilkeler altında ortak bir şekilde hareket etmeliyiz.

Kalbimizde Sevgi olmadan yaşamanın da bir anlamı kalmaz. Kalp, atmak için bir sebep arar ve en önemli yaşama hevesini de sevgide bulur.Daha güzel bir dünya istiyorsak sevelim. Birbirimizi sevelim, insanları, kuşları, doğayı sevelim. Sevgi güzellik getirir.Siz de sevin herkesi her şeyi ve de dağıtın tüm dünyaya. Çünkü sevginin getirdiği mutluluk hem bol kepçe hem bedava Sevgi olursa hayatta hep güçlü oluruz kalbimizde güçlü olur.

Bunun neticesinde dil, din ve ırk ayrımı yapmadan bir bütün olarak hareket edersek uyum ve ahengi çok güzel bir şekilde yakalarız ve bir kilimi oluşturan desenlerden farkımız olmaz.

Birlikte mutlu mükemmel yaşar hayatımızı devam ettiririz.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam