SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray’da İşler Kötüye Gidiyor

Köşe Yazarı: Utku ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 12 Aralık 2019, Perşembe - 10:56   Okunma Sayısı:

Galatasaray’da bu sezon işler ne yazık ki kötüye gidiyor!

Bu yıl bir umutlarla transfer edilen,havaalanında meşalelerle karşılanan Falcao’dan beklenen verim alınamadı devre arası transfer edileceği birtakım bazı medya kuruluşları tarafından iddia ediliyor.Falcao ile beraberinde beş tane daha sakatımız var.

Falcao,Belhanda,Andone,Şener,Babel ve Luyindama’nın sakatlığının ardından Feghouli’nin de sakatlanması işleri iyice zorladı.

Galatasaray’da bunca sakatlığın olmasının ardından gözler İtalyan kondüsyoner Alberto Bartali’ye çevrildi.

Alınan bilgilere göre sakatlıklardan İtalya Seri C ekiplerdan Catania’dan transfer edilen Alberto Bartali’nin sorumlu olduğu iddia ediliyor.

Nitekim Ömer Bayram’ın Club Brugge maçında kendisini kötü hissedip dışarı çıkmak istemesi,Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde en az koşan takım olması,futbolcuların maçı koruma güdüsüyle hareket etmesi,Malatya ve Konya maçlarında son dakika golüyle galibiyetleri kaçırmaları,aynı şekilde Trabzonspor maçında da galibiyetin kaçırılması,bu kondüsyon eksikliklerinden Alberto Bartali’nin sorumlu olduğu iddialarını daha da güçlendirdi.

Bu durumda Alberto Bartali’nin kendisine çeki düzen verip bu takıma iyi bir kondüsyon çalışması yaptırması gerekir.Bir takımın başarılı olabilmesi için teknik direktör kadar yetenekli bir kondüsyonerin olması da önemli bir etkendir.Alberto Bartali eğer kendisine çeki düzen vermezse Mustafa Cengiz ve ekibi ona kapıyı göstermelidir.Bu takımın kondüsyoneride malzemeciside,hatta Florya’daki temizlik görevlisi bile bu takıın,bu camianın büyüklüğünü bilmeli ve ona göre hareket etmelidir.

Galatasaray’ın şu anda şampiyon olabilmesi için devre arasına kadar kalan maçlardan en az 9 puan toplaması gerekir ki üzülerek söylüyorum ki bu çok zor görünüyor.Belki şu an Ankaragücü küme düşmeye oynadığı için,kötü durumda olduğu için Ankaragücü’nden üç puan,Antalyaspor’da küme düşmeye oynadığı için üç puan toplam 6 puan alır,ama Göztepe’den,bir de İzmir deplasmanından üç puan almak çok zordur.Galatasaray’ın şampiyonluk şansı için,Göztepe’de zirvede yer alma şansı için bence Göztepe deplasmanı daha kritik olacaktır.

Ben buradan bir ‘’erkek’’tarafından katledilerek hayata veda eden Ceren Özdemir’e Allah’tan rahmet diliyor,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Tüm okuyucularımızın yaşayacağı en kötü gününün sadece tuttuğu takımlarının kaybettiği gün olmasını,Allah’tan başka acılar yaşamamalarını temenni ediyorum.

                                                                                              

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam