SON DAKİKA
reklam
reklam

Ülkücü İşçiler, Taşeron Sorununa El Attı

Eklenme Tarihi: 12 Aralık 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 58201

İSTANBUL

Kamu kurumlarındaki  taşeron sorunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Aralık Günü partisinin grup toplantısıyla  yaptığı açıklamayla önemli ölçüde çözüldüyse de özel firmalarda bu sorun halen çözülebilmiş değil. Ülkücü İşçiler Derneği de taşeron işçilerle dayanışmak için ve görüş alışverişinde bulumak için ziyaretlerde bulundular. 

Ülkücü İşçiler Derneği (ÜİD) Marmara Bölge Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Il Başkanı Okan Ertorun  ve beraberindeki heyet de  Pazartesi akşamı Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçileriyle  buluşup, sorunlarını dinledi. Görüşmede  öncelikli olarak taşeron işçilere kadro verilmesi ve asgari ücret konuları ele alındı. Bir gün geçmemişti ki, Kamu kurumlarındaki  taşeron  işçilerin kadroya alınması haberi geldi. 

ÜİD heyeti  bir gün sonra ise Gebze'de kurulu Vas Operasyon Çabak Alma Fabrikası’nda çalışan işçileri ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundu.

ÜİD Kocaeli İl Başkanı ve  Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Okan Ertorun ” Vatanını seven, devletine ve milletine bağlı, helal rızkını kazanmanın derdinde olan işçilerimizin iş sağlığı ve iş güvenliği, işyerlerindeki sorun ve sıkıntıları hakkında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.”

ÜİD Kocaeli İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Okan  Ertorun da  yaptığı yazılı açıklamada, özetle Ülkücü İşçiler Derneği olarak, her zaman işçimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu belirttiklerini ifade etti ve şunları söyledi 

“Ülkücü İşçiler Derneği olarak, her zaman işçimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu belirttik. Kocaeli ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde evine ekmek götürmek için anlının teriyle, helal ekmeğini kazanan işçilerimizin sorunları ile ilgilenmek bizim görevimiz. Vatanını seven, devletine ve milletine bağlı, helal rızkını kazanmanın derdinde olan işçilerimizin iş sağlığı ve iş güvenliği, işyerlerindeki sorun ve sıkıntıları hakkında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Dik Baş, Tok Karın ve Mutlu Yarın için Ülkücü İşçiler, Türk İşçisinin ve Türk Milletinin Hizmetindedir.” 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YAĞIZCAN YAYLAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam