SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal Belediye Başkanı Öz’den Yeni Seçilen CHP Kartal İlçe Başkanı Çelebi’ye Tebrik Ziyareti

Eklenme Tarihi: 9 Ocak 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 90877

İSTANBUL

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve beraberindekiler, 24 Aralık’ta yapılan ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı seçilen Muammer Çelebi’ye bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Yapılan bu  ziyarette Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, CHP Parti Meclis Üyesi Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve Belediye Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim eşlik ederken  CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, ziyaretten dolayı Kartal Belediye Başkanı Öz’e teşekkür etti. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise misafirperverliğinden dolayı CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’ye teşekkür ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Altınok Öz, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini, bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına çıkması bağlamında büyük görevler düştüğüne dikkat çekti. Ziyaretin sonunda Altınok Öz ve CHP’liler de toplu fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam