SON DAKİKA
reklam
reklam

Pinkberry Lezzetleri Kapınıza Geliyor

Eklenme Tarihi: 13 Ağustos 2018, Pazartesi - 11:52   Okunma Sayısı: 90710
Pinkberry Lezzetleri Kapınıza Geliyor

Dünyanın en sevilen dondurulmuş yoğurt markasıPinkberry, özel günlerinde misafirlerine ve sevdiklerine tatlı ve serin bir sürpriz yapmak isteyenleriçin sunduğu catering hizmeti ile kapınıza geliyor.

Doğum günleri, mezuniyetler, özel etkinlikler, iş toplantıları ya da yıl dönümleri, istediğiniz etkinlikte ister ofisinize ister etkinlik mekanına sipariş verdiğinizde etkinliğinizin ihtiyacına göre Pinkberry ekibi etkinliğinizin olduğu yere geliyor ve misafirlerinize seçtiğiniz Pinkberry çeşitleri ve ek lezzetlerini hazırlıyor, servis ediyor. Tıpkı Pinkberry mağazasında olduğu gibi.

Sipariş için [email protected] adresine mail atarak, özel günlerinize Pinkberry renk ve tatlarını dahil edebilirsiniz. Yoğurttan gelen canlı ve aktif kültürleri de bulunduran Pinkberry lezzetleri, yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermiyor.

Pinkberry Çeşitleri: 

Orijinal: Tatlı ve mayhoş tadı ile orijinal Pinkberry dondurulmuş yoğurdu

Çikolata Fındık: Yoğun çikolata ve fındık tadının, Pinkberry ile birleşimi

Çilek: Hafif ve canlandırıcı Pinkberry dondurulmuş yoğurdu

Nar : %100 doğal nar suyu ile hazırlanan, keskin ve kalıcı bir lezzet

Bisküvi: Tatlı ve yumuşak tadın Pinkberry dondurulmuş yoğurduyla birleşimi

Tropikal: %100 doğal tropikal meyve suyu ile hazırlanan, canlandırıcı bir lezzet

Pinkberry Hakkında

Pinkberry, ilk mağazasını 2005 yılında Batı Hollywood’da açtı. Bugün, en kaliteli ve taze ürünleri kullanarak hazırladığı lezzetli dondurulmuş yoğurdu ile dünyanın en çok konuşulan markalarından biri. Gerek mağaza tasarımı gerek sunduğu hizmet ile Pinkberry, farklı yaştan misafirleri için tüm duyulara hitap eden sosyal bir deneyim sunmaktadır. Farklı Pinkberry aromalarını, taze meyve ve enfes ek lezzetler ile birleştirerek kendinize özel Pinkberry’nizi yaratabilirsiniz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam