SON DAKİKA
reklam
reklam

Usta Bestekâr Erol Sayan PEKSAD’ın Konserine Katıldı

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2020, Pazartesi - 10:59   Okunma Sayısı: 150892
Pendik Kültür ve Sanat Derneği (PEKSAD) Türk Müziği Topluluğu 16 Ocak akşamı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi.

Konsere ilgi oldukça yoğundu. Salondaki bütün koltuklar dolduktan sonra izleyicilerden bazıları konseri ayakta takip ettiler.  Gecenin onur konukları arasında ünlü Bestekâr Erol Sayan da yer aldı.

Sunumunu Gonca Enginler’in yaptığı programda Şef İlter Burak Kalay yönetimindeki topluluk koro ve solo performanslarıyla dinleyenlerden büyük alkış aldılar.

İki bölüm olarak gerçekleştirilen konserde; Dertler Benim Olsun, Kalbimde Arama Eski Yerini, İşte Bu Bizim Hikayemiz, Dil Yarası, Ben de Özledim Ben de, Batsın Bu Dünya, Mavi Mavi, Gülüm Benim, Taht Kurmuşsun Kalbime, Arap Saçı gibi birbirinden güzel 24 eser yer aldı.

Dernek Başkanı Merali Özel “Bizler bu çalışmalarımızın meyvelerini sizlerin karşısına çıktığımızda ve alkış seslerini duyduğumuzda alıyoruz. Çalışmalarımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.”

Dernek Başkanı Merali Özel program başlarken yaptığı konuşmada; “Derneğimizin çeşitli branşlardaki faaliyetleri devam ediyor. Bizler bu çalışmalarımızın meyvelerini sizlerin karşısına çıktığımızda ve alkış seslerini duyduğumuzda alıyoruz. Türk Müziği Topluluğu ekibimiz de şefimiz İlker Burak Kalay’ın yönetiminde uzun süre bu gece için hazırlandı. Çalışmalarımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Pendik Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz. Hepiniz şeref verdiniz. Hoş geldiniz”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam